INSPIRACIJE

10 Instagram profila koje vrijedi pratiti: Domovi poznatih Instagramera fokusiranih na dizajn

Instagram @easyinterieur i @beckiowen
Nemaju samo dizajneri interijera zapanjujuće interijere i otmjene ideje za dijeljenje

Zahvaljujući društvenim mrežama danas nam doista ne nedostaje inspiracija za uređenje interijera. Možete pratiti osobne profile dizajnera interijera, stranice omiljenih robnih marki i časopise za uređenje doma kako biste uvijek imali uvid u nadolazeće trendove, kolekcije i uređenje.

Nije tajna da se i sami često obraćamo poznatim dizajnerima za savjete, ideje i inspiracije. Međutim, nemaju samo dizajneri interijera i omiljeni brendovi zapanjujuće interijere i otmjene ideje za dijeljenje.

Iako vam vjerojatno nisu nepoznati modni i lifestyle influenceri, možda niste upoznati s Instagramerima fokusiranim na dizajn interijera i blogerima za uređenje doma. Kao i svi veliki influenceri, i oni ljubiteljima dizajna nude da zavire u njihov život i, što je najvažnije, u njihove domove te im pružaju mnoštvo vrućih savjeta i ideja.

Ako niste sigurni odakle započeti, u nastavku pogledajte 10 influencera koji su proslavljeni u svijetu dizajna, prema LIKEtoKNOWit mobilnoj aplikaciji.

@easyinterieur

Instagram profil i blog o dizajnu interijera Easy Interieur kombinira šik dekor i glamurozne materijale. Uz nježne tonove ružičastih i plišanih tekstura, prostori izgledaju ugodno i puni osobnosti.

@beckiowens

Raznolike inspiracije za uređenje doma, možete pronaći na profilu dizajnerice interijera Becki Owens. Od zapanjujućih eksterijera do vrhunskih interijera, Owens objedinjuje radove mnogo različitih fotografa i dizajnera. Dakle, ako tražite pomalo od svega ovo je influencerica koju treba slijediti.

@gypsytan

Blogerica sa sjedištem u Seattleu Sabrina Tan kreativni je um koji stoji iza živopisnog Instagram profila Gypsy Tan. Njezini postovi pokrivaju sve, od ljepote i wellnessa do mode i dekoracije. Nama su najviše pažnje privukle njezine zasićene fotografije interijera s mnogo biljaka, uzorka i čistog dizajna.

@jessannkirby

Posjet blogu Jess Ann Kirby omogućit će vam uvid u sve: od ideja za uređenje doma do inspiracije za putovanje i gotovo svega između. Njezin stil je svijetao, živahan i suvremen, i ne boji se koristiti boje, ali zna kako to učiniti smisleno.

@mytexashouse

Iza imena My Texas House stoji Instagram profil influencerice koja prikazuje svoj tradicionalni, a opet glamurozni dom smješten u državi Lone Star. Pratite je za dnevnu dozu seoskog ugođaja.

@dearlillie

Iza Instagram računa Dear Lillie Studio stoji cijelo bogatstvo inspiracije u klasičnom stilu. Autorica kombinira rustikalne komade sa suvremenim prostorima za izgled koji je bezvremenski.

@randigarrettdesign

Randi Garrett Design profil karakteriziraju svijetli, svježi interijeri prepuni slatkih detalja, od rascvjetalog cvijeća do glatkih mramornih ploča. Stil je glamurozan zbog bezbroj mjedenih detalja i svježoj bijeloj paleti boja. Ako želite postići sličan izgled u svom domu svakako ju slijedite.

@the.beautyrevival

Ako tražite moderne interijere s daškom boho stila, dodajte na svoj popis Oh My Dear Blog. Autorica je Brittany Robertson, ljubiteljica dizajna iz Alberte u Kanadi, s ozbiljno slatkim psićem ulovljenim u mnogim kadrovima. Sobe koje ona prikazuje su ugodne i žive s jedinstvenim elementima koje ćete htjeti kopirati.

@ninawilliamsblog

Blogerica Nina Williams na Instagramu dijeli fotografije vlastitog doma i obiteljski život, točnije elegantan seoski dom, a obiluje zidovima od opeke, prirodnim drvenim elementima i svijetloj i bijeloj paleti boja.

@decorgold

Blogerica za uređenje doma i životnog stila Jennifer Prock objavljuje svoje ljupke interijere sa stranice Gold Designs. Kao što i samo ime govori, zlato se često pojavljuje na njezinim slikama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:10