ZIDNE DEKORACIJE

10 primjera zidnih polica uređenih sa stilom

"Plutajuće" police savršena su opcija za svaki zid, pogotovo kada su uređene sa stilom.

Police su univerzalno rješenje za svaki prazni zid. Obožavamo ih kao opciju jer je načina za uređenje polica bezbroj. Svaki put kada vam zid postane monoton, samo trebate promijeniti raspored elemenata na policama, dodati neki manje ili više upečatljiv detalj - i to je to, interijer je ponovno osvježen.

Police mogu imati i različite namjene. Najčešće služe za držanje knjiga, fotografija i ostalih dekorativnih elemenata ali njihova uloga zaista može varirati. Od jedne police možete napraviti mini bar ali i stolić za uređivanje.

"Plutajuće" police su police koje na zidovima izgledaju kao da "lebde". Nisu dio nikakvog namještaja, jednostavno su pričvršćene za zid. Odlična stvar s takvim policama jest što ne zauzimaju puno mjesta, a mogu poslužiti i kao odlično mjesto za pohranu stvari. Uz nekoliko ukrasnih kutija, možete se, primjerice riješiti nereda u sobama tako da tamo pospremite sve modne dodatke. Također ih možete postaviti iznad radnog stola i spriječiti gomilanje papira na površini stola kako biste nesmetano mogli raditi.

Osim toga, savršene su za manje interijere u koje ne ulazi previše dnevne svjetlosti. Primjerice, ako su zidovi bijeli, police u identičnoj nijansi izgledat će "nevidljivo", a interijeru će dati dašak prozračnosti.

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja za inspiraciju uređenja polica sa stilom.











Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:57