Craft ŽićBox

100 posto ručno rađen poklon u božićnom ruhu s vrhunskim hrvatskim proizvodima

 Privatni album
Terrabotanika se udružila s raznim proizvođačima te kreirala pravi mali obiteljski paket u božićnom ruhu

Mala poduzetnička obitelj Terrabotanika, koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija, lansirala je na tržište novi proizvod Craft ŽićBox poklon-paket, nastao u suradnji s malim hrvatskim proizvođačima.

Naime, sestre Marija Marijanović i Eva Ivančić iz Terrabotanike ove godine nastoje podržavati kampanju #kupujmolokalno pa su se tako udružile s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG Matulić te kreirale jedan pravi mali obiteljski poklon-paket u božićnom ruhu.

image
Privatni album
image
Privatni album

Proširen tim

- Tražili smo male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. Htjeli smo kreirati poklon-paket za različite uzraste i široku publiku, gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali smo odlučili proširiti tim za blagdanski paket, da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić već smo znali da su kvalitetni i pouzdani - kažu Marija i Eva.

Zbog raznolikosti proizvoda, Craft ŽićBox može biti i odličan dar za cijelu obitelj, gdje bi svatko pronašao nešto za sebe.

image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album

- Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan ukras svakom interijeru) - objašnjavaju.

U paketu je pet proizvoda: pašmanski melem od maslinova ulja, pčelinjeg voska i lavande (OPG Matulić); sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca (Sapoon - Red Velvet Donut); slatko-ljuti keksić (Miscotti i Volim ljuto - Naughty or nice); tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina (Taman Chocolates) te mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom (Terrabotanika).

image
Privatni album

Ograničene koilčine

- Kupnjom paketa možete biti sigurni da je 100 posto ručno izrađen, čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgojenih maslina koje su njegov glavni sastojak pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene; ništa nismo prepustili slučaju - kažu uime cijelog tima.

Paket dolazi u ograničenim količinama te se ne šalje zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu. Više na www.spicydays.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 18:43