Poklon koji osvaja

12 najdražih fotografija na štafelaju svakodnevno će krasiti dom i mamiti osmijeh na lice

www.magicbooklab.com

 Magical Book Lab
Odabirom 24 fotografije, za vas mogu dizajnirati i Buzz Foto Harmoniku koja će uljepšati svaki stol, policu ili radni prostor

Hrvatski brend Magical Book Lab osmislio je paletu božićnih poklona. Tako su personalizirani planeri idealan originalni dar za kolege i poslovne partnere, WoodyART kalendari s vama 12 najdražih fotografija na drvenom štafelaju svakodnevno će krasiti dom i mamiti osmijeh na lice vaših najmilijih, veselom personaliziranom radosnicom oduševit će se svi novi roditelji, a unikatno izrađenom fotoknjigom iznenaditi bake i djedovi, nasmijati prijatelji ili osvojiti srce voljene osobe (Love Book, Travel Book, Book za učitelja/icu... tek su djelić ideja).

Odabirom 24 vama posebne fotografije, za vas mogu dizajnirati i Buzz Foto Harmoniku koja će uljepšati svaki stol, policu ili radni prostor, kreirajući galeriju posebnih uspomena unutar personaliziranih, baršunastih korica. Tu su i personalizirani planeri poput Wedding Planera, planera za vjenčanu kumu, planera trudnoće ili ClockME planera sa satnicom!

image
Magical Book Lab

Čak i personalizirana kuharica! Svi do jednog razrađeni do najsitnijih detalja, prepuni inspirativnih ideja i spremni da ih pretvorite u jedinstven i vrlo osoban dar. Bez obzira na to koju vrstu fotoknjige odaberete, u nju je uz fotografije moguće unijeti i citate, skrivene poruke, ilustracije, čak i mjesto za poljubac, ali i oživiti uspomene uz pomoć QR kodova koji će prikazati videozapise na vašim pametnim telefonima kad god to poželite.

image
Magical Book Lab

Više na www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:33