PAMETNA RJEŠENJA ZA POHRANU

18 ideja za šik kupaonicu

 

Pametna rješenja za pohranu bitan su element u stvaranju elegantne i organizirane kupaonice, bez obzira na veličinu. Upravo sada, vam donosimo 18 ideja za police u kupaonici, budući da vam police omogućuju da iskoristite prostor na zidu, svedu nered na minimum i istaknete dekor. Od ugrađenih jedinica za pohranu i elegantnih plutajućih polica, do onih od poda do stropa pa čak i prozora koji može poslužiti za odlaganje stvari, u nastavku pogledajte izvrsna rješenja koja vam donosimo.

Instalirajte policu od poda do stropa

Ova polica od poda do stropa pruža dovoljno prostora za pohranu. Stavite stvari poput toaletnog papira, sredstava za čišćenje i drugih rasutih stvari iza zatvorenih vrata, a zatim pokažite svoj dekor i ručnike na otvorenim policama.

Oslobodite prostor za dizajn

Ako dodate malu policu za vaš sapun i losion za ruke, možete instalirati mnogo elegantniji, veći umivaonik. Skrivene police iza ogledala također će biti korisne.

Uklopite policu u isti materijal

Ugrađena polica će sigurno biti korisna iznad samostojeće kade. Neka se stapa s okolnim zidom tako što će se biti izrađena od istih materijala. Ako volite organske, čiste linije, koristite ovaj primjer kao inspiraciju.

Neka ima dvostruku funkciju

Namještaj koji nudi dvije funkcije uvijek je dobra ideja. Ova široka polica služi kao klupa i još više ističe ove ljubičaste pločice. Dodatna plutajuća polica ispod umivaonika donosi dodatni prostor za smještaj ručnika.

Instalirajte policu iznad umivaonika

Postavite plutajuću policu iznad umivaonika za isticanje dekora i odlaganje sitnica. Ovo je posebno prikladno rješenje za svakoga tko nema skriveni ormarić iza umivaonika. Također možete postaviti i nekoliko plutajućih polica iznad toaleta, ako je prostor problem.

Idite ispod umivaonika

Ovaj mramorni umivaonik je minimalistički san. Uz obilje prostora u elegantnim ladicama i na polici na podu, možete zadržati nered na minimumu i pustiti da prekrasni umivaonik bude glavna točka dizajna.

Potražite element s puno otvorenih polica

Ovo može biti savršeno rješenje za iznajmljivače, netko tko ne želi nikakve trajne odluke u dizajnu, ili za malu kupaonicu. Element s puno otvorenih polica često je tanak i lagan, ali najbolji dio je da ne zahtijeva bušenje.

Neka bude upečatljivo

Ako želite vizualno nešto atraktivnije od jednostavnih plutajućih polica, postavite više zidnih polica duž zida. Također vam može pomoći da ostanete organizirani ako je svaka polica namijenjena drugom proizvodu u vašoj kupaonici. Zamislite police kao zidnu galeriju za tuširanje.

Razmislite o drugim mogućnostima pohrane

Nemojte se uzrujavati ako nemate police u kupaonici pored kade - postoji mnogo drugih opcija za pohranu. Donesite stolice, košare i ljestve kako biste objesili ručnike.

Budite snalažljivi

Ako je vaša kupaonica premala za duboke police, stvorite dodatni prostor za pohranu pomoću pladnja na košari, na primjer. Držite ručnike i cvijeće kako biste uljepšali sobu.

Produžite umivaonik

Produžite umivaonik da pluta pored kade kao polica, a može biti savršeno mjesto za isticanje ukrasa, cvijeće i kreiranja stila u kupaonici.

Donesite stolicu u tuš

Ako nemate ugrađenu klupu pod tušem, ponesite stolicu. Možete ju koristiti kao dodatni površinski prostor za tuširanje.

Iskoristite sretne nesreće

Ova kupaonica ima zgodnu malu izbočinu iza kade koja se može koristiti za pohranu, a za sve ostalo što ne stane, oslonac može biti stolac pokraj kade.

Koristite neočekivani namještaj

Donesite starinski ormar za eklektičan izgled koji također može poslužiti kao dodatni prostor za pohranu. Iako bismo mogli zamislili ovaj tradicionalni ormar u dnevnoj sobi ili blagovaonici, u ovoj kupaonici dobro izgleda.

Odaberite prostrani umivaonik

Prilikom kupnje umivaonika, odaberite onaj s dubokom površinom. Tako ćete osloboditi prostor za cvijeće i osnovne stvarčice na vrhu dok donja polica može poslužiti za pohranu ručnika.

Instalirajte otvorene police

Odlučite se za otvorene police ispod umivaonika umjesto ladica i ormara za zanimljiviju estetiku. Zatim donesite košare i posude kako biste sakrili sve što je potrebno. Instaliranje kocke i puno kuka za pohranu ručnika.

Ugradite police u zidu tuša

Ugrađene police unutar tuša će uštedjeti mnogo prostora. One također osiguravaju da tuš izgleda čisto, kao što bi i trebalo.

Držite sve iza zatvorenih vrata

Ova kupaonica prepuna je pametnih, elegantnih rješenja za pohranu. Čak je i umivaonik ugrađen u zid i uvučen iza vrata ormara. Tako, kada su ormarići zatvoreni, možemo se usredotočiti na lijepu kadu i moderno svjetlo.

Izvor: housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 14:19