Ultra mali prostori

20 ideja i rasporeda za tuširanje u maloj kupaonici vrijednih kopiranja. Imamo sve situacije

 @ELLERS_BUNGALOW/INSTAGRAM, @MON_MAISON_DESIGN/INSTAGRAM
Ako je vaša kupaonica ultra mala, ne znači da u nju ne možete ugraditi elegantnu opremu

Naravno, možda će trebati malo kreativnog razmišljanja, ali vjerujte nam - postoje prekrasni mali tuševi koji obavljaju posao jednako dobro kao i veliki, a istovremeno izgledaju elegantno.

Sjajna vijest je da kada dizajnirate malu kupaonicu s tuš-kabinom, doista možete ići u kojem god smjeru želite. Možda žudite za malo uzorka - pa, zašto ne isprobati šarene pločice ili kamen pod tušem? Ako ste modernist, postoji mnogo načina da se zabavite sa suvremenim elementima u kupaonici—staklena tuš vrata i crna oprema, može?

Ako planirate ili ste u procesu projektiranja nove kupaonice i ne znate odakle započeti, čitajte dalje kako biste prikupili obilje dekorativnih ideja i rasporeda.

image
@ELLERS_BUNGALOW/INSTAGRAM

1. SJAJAN TERACO

Terrazzo pod tušem: zašto ne? Ovaj materijal ima veliku važnost i uveselit će čak i najsitnije kupaonice. S obzirom na to koliko često koristite svoj tuš, isplati se dizajnirati ga tako da odgovara vašoj cjelokupnoj estetici i osobnosti.

image
@OHHH_MY_HOME/INSTAGRAM

2. SUPER POLICA

Ako je vaš tuš iznimno malen i brinete se oko pohrane proizvoda za kupanje, ugledajte se na ovu postavu koja ima praktičnu ugrađenu policu na koju možete smjestiti sve bitne stvari. Čak ima mjesta i za neke preslatke akcente.

image
@WORKERSCOTTAGE/INSTAGRAM

3. NIŠA JE UVIJEK DOBRA IDEJA

Alternativno, ako dizajnirate mali prostor za tuširanje od nule, možete razmisliti o niši i dodavanju ugrađene police kako bi vam proizvodi bili nadohvat ruke. Ovaj mali kutak savršene je veličine za nekoliko boca šampona i druge osnovne stvari.

image
@ELWELL_HOME/INSTAGRAM

4. ZGODNA RIBLJA KOST

Prekrasan uzorak riblje kosti pokriva cijeli zid kupaonice i proteže se do tuš kabine. Nemojte se bojati! Zabaviti se s pločicama koje zaista mogu dodati stil i osobnost svakoj maloj kupaonici.

image
@EVERYDAYCOTTAGE/INSTAGRAM

5. VIŠENAMJENSKI PROSTOR

To je kupaonica i praonica rublja u jednom! Ovaj utilitarni prostor čini sve. Tuš s ugrađenom policom neophodan je i izgleda super elegantno.

image
@JENNIFERSHOMEENTERIOR/INSTAGRAM

6. UMJETNOST U KUPAONICI?

A zašto ne uživati u umjetnosti dok se tuširate? Ova galerija koja se može promatrati iz tuša dodati će intrigu čak i najmanjoj kupaonici. P.S. Ova zakrivljena tuš-kabina savršeno se uklapa u ovaj kutak.

image
@DEVONIA_VILLA_/INSTAGRAM

7. VINTAGE ENERGIJA

Volite prostore inspirirane starinom? Onda ćete pasti na ovu šarmantnu kupaonicu, koja ima kadu koja će vas odvesti u jednostavnija vremena. Najbolji je što funkcionira i kao tuš - samo u manjoj mjeri!

BRZI SAVJET: Odlučite se za bijelu zavjesu za tuš, koja je praktična i ne odvlači pažnju s prekrasne siluete kade.

image
@OURNEWBUILD_ATNO44/INSTAGRAM

8. LIJEPO I NEUTRALNO

Iako između ovog tuša, WC-a i umivaonika nema puno prostora za manevriranje, ova mala kupaonica ipak obavlja posao. Odabir neutralnih boja i dodataka može pomoći da prostor izgleda malo veći i prozračniji, kao što je prikazano ovdje.

image
@THENOVICEBLOG/INSTAGRAM

9. MALA, ALI MODERNA

Romantična svakodnevica. Čak i ako je vaša kupaonica malena, svejedno možete učiniti da izgleda lijepo i luksuzno s dodatkom svijeća, šik proizvoda za kupanje, pa čak i malim biljkama. Kome treba otmjeni spa centar kada se jednako dobro možete opustiti iz udobnosti vlastitog doma?

image
@BALLGOWNWITHACOFFEESTAIN/INSTAGRAM

10. KUL OBLINE

Još jedan zakrivljena tuš-kabina blista u ovoj kupaonici. Kako biti kreativan s rasporedom naziv je igre kada se radi o kompaktnim prostorima.

image
@WITHLOVEBYTLC_/INSTAGRAM

11. OBILJE RAZNOLIKOSTI

Ako ste maksimalist, možete uživati u raznim uzorcima u svojoj kupaonici - samo morate biti kreativni. Razne vrste podnih i zidnih pločica međusobno se nadopunjuju u ovom neobičnom prostoru.

image
@HOMEWITHMOTI/INSTAGRAM

12. STVORITE DOBRO RASPOLOŽENJE

Modernisti će pasti na ovaj elegantni crni okvir koji daje dojam suvremenosti. Rad na maloj površini ne znači da ne možete preuzeti dizajnerske ideje velikih - to zapravo implicira suprotno. Vaš mali tuš prostor zapravo pršti dizajnerskim potencijalom.

image
@LOTTIESHOUSEBUILD/INSTAGRAM

13. GOTOVO SKRIVENA

Trepnite i mogli biste propustiti ovu malenu tuš-kabinu, smještenu iza popločanog zida. Mi smo svi oko kreativne upotrebe prostora, a ova postavka doista je primjer kako maksimalno iskoristiti svaki centimetar u kupaonici.

image
@LIZZYDESIGNS_/INSTAGRAM

14. ELEGANTNO STAKLO

U malim kupaonicama tuševi sa staklenim vratima popularan su dizajnerski izbor. Djeluju suvremenije i čine prostor otvorenijim - nema potrebe za glomaznom zavjesom za tuširanje.

image
@CREEKSIDE.DIZAJNI/INSTAGRAM

15. RUSTIKALNI ELEMENTI

Klupa rustikalnog izgleda dodaje karakter ovoj kupaonici i savršeno pristaje unutar tuš kabine, gdje može poslužiti i kao prostor za pohranu šampona i drugih potrepština. Svaki tuš izgleda veličanstvenije s dodatkom ukrasnih detalja.

image
@MON_MAISON_DESIGN/INSTAGRAM

16. SKRIVENA

Ova mala tuš-kabina dio je kupaonice skriven iza vrata ormara. Unatoč veličini, prostor je još uvijek pun prirodnog svjetla, što je uvijek dobra stvar.

image
@ANNARICKARDINTERIORS/INSTAGRAM

17. LUKSUZNA PLAVA I ZLATNA

Unesite zlato i plavu boju! Ove prekrasne boje čine luksuzan izgled ove male kupaonice. Zlatna galanterija bezvremenski je izbor i može uvelike pomoći u dodavanju dodatnog šarma svakom prostoru.

image
@THIS_BRIGHT_HOUSE/INSTAGRAM

18. ZBOGOM, NEREDU!

Staklena ploča upola veličine također je popularan dizajnerski izbor i čini da ovo područje za tuširanje izgleda mnogo manje glomazno nego što bi bilo sa standardnom zavjesom za tuš, a da pritom još uvijek ima funkciju.

image
@ATHOMEIN17/INSTAGRAM

19. OTKAČENE PLOČICE

Tuš pod zvijezdama! Ovaj živahni uzorak izvrstan je odabir pločica za dječju kupaonicu ili bilo koje drugo mjesto gdje bi trebalo dodati malo hirovitosti. Vodoravna polica koja proširuje duljinu tuša olakšava izlaganje proizvoda za kupanje na uredan način; ako je kupaonica zajednička, postoji čak i prostor za postavljanje košara kako bi zalihe svake osobe bile lijepo i organizirane.

image
@MAMOFBOYS/INSTAGRAM

20. ZABAVNI SEOSKI STIL

Vrata za tuš kabinu u stilu prozorskog stakla unose modernu atmosferu seoske kuće u kupaonicu, kao i podzemne pločice prisutne u cijelom prostoru. Ako postoji estetika koju volite i ugradite u ostatak svog doma, zašto je ne unijeti u kupaonicu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 11:59