FUNKCIONALNI I ELEGANTNI

3 neizostavna elementa besprijekorno uređene kupaonice

 

Ne trebate uložiti puno novca kako biste kupaonicu učinili elegantnom i funkcionalnom. Postoje jednostavna rješenja koje funkcioniraju u svakoj kupaonici, a koja vam mogu pomoći da je u isto vrijeme šik i praktičan. U nastavku vam donosimo tri ideja za izgled s kojim ćete dugo vremena biti zadovoljni. Pogledajmo ih.

Organizatori

Koristite organizatore kako biste kupaonicu učinili organiziranijom i elegantnijom i izbjegli nered, što je važno za svaki mali prostor (premda i veliki). Postoje različite vrste organizatora, a ako imate dovoljno prostora, odaberite dvostruki ili trostruki stalak ili pladanj, i postavite ga u slobodni kutak kupaonice. Takav stalak može biti u boji i dizajna kakav želite, a ako ne možete pronaći onaj pravi, možete ga lako sami napraviti. Osim toga, tu su i Ikeina kuhinjska kolica FÖRHÖJA (649 kuna) koja možete koristiti kao mobilnu policu.

Otvorite police

Ne postoji ništa bolje od otvorenih polica za kupaonicu. Ne izgledaju glomazno i mogu primiti mnogo stvari. Kako su kupaonice obično male, otvorene su police idealne za smještaj svih stvarčica koje želimo da su nam pri ruci ujutro kada jurimo na posao. Mogu to biti zidne otvorene police, podne police, plutajuće ili u obliku kutije. Možete ih postaviti u nekoliko redova iznad ili ispod umivaonika, ili ih ugraditi uz tuš ili kadu.

Pločice

Da, danas postoji puno materijala za oblaganje kupaonice: kamen, drvo, plastika, epoxy i tako dalje. Ali još uvijek ništa nije bolje od pločica. Ako usporedite izgled, funkcionalnost i cijenu drugih materijala s pločicama, shvatit ćete da su pločice najbolji izbor. Izdržljive su, otporne su na vodu i ogrebotine, za razliku od drva, pravog mramora i nekih vrsta kamena ne koštaju puno. Osim toga, pločice su bezvremenske i nikada neće izaći iz mode. Ako tome dodamo beskrajan izbor oblika, boja i uzoraka, sigurno ćete pronaći stil koji vam se najviše sviđa. Pločice su vrlo jednostavne za održavanje, samo ih operite, i to je to, i obnovite žbuku ako je potrebno.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:48