MODNI DODACI ZA VAŠ BALKON

5 Ikeinih proizvoda koje želimo za svoj vrt na balkonu

 

Ovih dana naši eksterijeri doslovno cvatu. Vjerujemo da je i kod vas sve prepuno zelenila i da uživate u svojim zelenim oazama na balkonu dok ispijate prvu jutarnju kavu ili završavate dan ugodnim večernjim druženjima. Kako bismo u potpunosti uživali, naši eksterijeri trebaju biti lijepo uređeni, a naše biljke besprijekorne. Stoga vam u nastavku donosimo nekoliko Ikeinih elemenata za vaše zelene ljubimce i sve što ima veze s njima koji se savršeno uklapaju svaki manji i veći balkon.

Hindo staklenik

Kao što smo nekada imali kućice za lutke, danas možemo imati kućicu za naše zelene ljubimce. Hindo staklenik je sive boje i zaštičen od hrđanja, a ima sve uvjete za uzgoj povrča i ostalog bilja. Savršeno, zar ne?

Hindo regal

Uz vaše zelene ljubimce u Hindo stakleniku divno će se uklopiti Hindo regal na kojem možete držati sav alat i ostale stvari koje su vam potrebne za vaš vrt na balkonu.

Salldaskal kantica za zalijevanje

Ova kantica od 9 litara trebala bi odlično poslužiti za čuvanje vode i zalijevanje vaših biljaka, a dizajnom i bojom se idealno uklapa sa staklenikom i regalom.

Kryddnejlika rukavice i pregača

U ovu sivu kolekciju poželjeli smo dodati i malo boje, stoga su nam za oko zapele ove šarene rukavice i pregača s kojom nam je sve nadohvat ruke dok vrtlarimo.

Knagglig kutija

Kako vaše police na regalu ne bi izgledale razbacano, sitne stvari možete pospremiti u drvenu kutiju. A kada odlučuite probuditi kreativca u sebi, kutiju možete i preurediti.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:39