Sve na jednom mjestu

5. Sajam kreativnog kolektiva MADE BY: Kvalitetni i jedinstveni ručno izrađeni domaći proizvodi

Bradonja Plava

 YEKO PHOTO STUDIO
Sajam kreativnog kolektiva MADE BY: koji se održava 17. i 18.12. prosinca u Novinarskom domu Zagreb, Perkovčeva 2

Ako birate kvalitetne i jedinstvene ručno izrađene proizvode za poklone svojim najdražima ili želite nešto novo i originalno za sebe, dođite na 5.

Očekuje vas veliki izbor nakita, odjeće, torbi, ukrasa za dom, prirodne kozmetike, knjiga, keramike i modnih dodataka. Četrdeset umjetnika, dizajnera i kreativaca iz Hrvatske i regije pokazat će vam svoje proizvode i vrlo rado popričati s vama o materijalima, procesu izrade i svemu što vas zanima.

image
Ants
image
Fabriuica
image
KiAtra

Možete povesti i svoje kuće ljubimce a ako ih nemate, usvojiti jednog iz udruge Hrabre njuške te donacijama i kupovinom proizvoda podržati njihov nesebični rad. Očekuje vas i savjetovanje o idealnim nijansama boja koje će provoditi Mia Belić, savjetnica za armokromiju i osobni stil, za koje se možete prijaviti preko društvenih mreža MADE BY: kreativnog kolektiva. Također ćemo vam predstaviti web platformu www.madeby-kk.com i Virtualni sajam na kojem možete kupovati ručno izrađene proizvode hrvatskih kreativaca.

image

Listam

HRVOJE SARAJLIJA
image
Narteos
image
Ovo Nije Nakit
image
Vitrum in Fabula

Radno vrijeme sajma oba dana je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan. Za ulaz je potrebno imati covid potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativan test.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:56