INSPIRIRAJ SE

7 najljepših ormara iz Ikee

Najbolja prijateljica svake žene definitivno je (puna) garderoba. Nema tih dijamanta koji mogu nadmašiti "svetište" skriveno u ormaru, zar ne?

Ako ste u potrazi za velikim, prostranim i lijepim ormarom koji će jasno odražavati, ne samo sadržaj, već i vašu osobnost, danas smo za vas odabrali 7 najboljih Ikeinih modela za nadahnuće, a razlikuju se stilom, veličinom, mogućnošću unutarnje ili vanjske prilagodbe, za male, velike prostore...

PAX, jedan ormar, 1000 konfiguracija

Više nego samo "ormar", PAX je pravi "ormar sa sustavom" koji se može modelirati prema potrebama i ukusu svakog od nas. Kako? Osnovna struktura ormara može se prilagoditi iz vana i iz unutra, ostavljajući vam prostora za brojne varijacije i konfiguracije. Klizna ili dvokrilna vrata, neutralne nijanse ili tamno drvo, ladice, police za odjeću, uklonjive košare, ručkice ili ručke ... Sve to možete sami odabrati i prilagoditi dizajn vašim potrebama. Može li bolje?

ASKVOLL: jednostavnost koja uvijek pali

Ako tražite malu garderobu s čistim i "svježim" izgledom kojima se ne ističe dizajnerskim detaljima, svakako razmotrite ASKVOLL. Drvena konstrukcija s kontrastnim vratima zapravo je ukrašena modernim ručkama koje sigurno neće proći neopaženo. U kombinaciji s ormarićem iz iste serije, ne možete pogriješiti.

TYSSEDAL: klasičan, a neodoljiv

Za sve koji žele romantičnu spavaću sobu TYSSEDAL je zaista idealan. Čvrste noge, struktura s klasičnim detaljima učinili su ga idealnim za sve koji žele šik ormar u svojem životu.

HEMNES: Nordijski s karakterom

Tradicionalan, čvrst, masivan, nordijski, HEMNES ormar s kliznim vratima i obojenim površinama, idealan je za one koji traže garderobni ormar pun karaktera i autentičnosti.

ELVARI: lijepi "izlog" u koji stane sve

ELVARLI serija, sastavljena od modularnih elemenata kako bi vam uvijek sve bilo na vidiku, ali u savršenom redu,

BRUSALI: mali i elegantni

Mala veličina čini ovaj BRUSALI ormar savršenim za popunjavanje sobe namještajem, kada je to potrebno. Osim toga, podsjeća na lijepi "izlog" u koji stane sve.

BRIMNES: također je prikladan za male prostore

Nemate dovoljno prostora za ormar u spavaćoj sobi? Nema problema, tu je BRIMNES ormar savršen za minijaturne interijere. Njegova smanjena dubina omogućuje da se zaista prilagodi svakoj okolini, čak i onima nemogućim.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 15:38