INSTAGRAM PREPORUKE

9 Instagram profila inspiriranih skandinavskim dizajnom

 

Tražite inspiraciju za skandinavski dizajn svog doma? Donosimo vam top 9 Instagram profila koji će vas inspirirati za unošenje daška skandinavskog stila u vaš interijer.

Skandinavski stil odlikuju jednostavnost, ljepota, pristupačnost, minimalizam i funkcionalnost. Stoga nije ni čudo kako ovaj stil već dugo ne napušta naše interijere i stalni je izvor inspiracije mnogima. Instagram, kao mjesto savršeno za instant inspiraciju, mjesto je na kojem se nalazi na tisuće profila inspiriranih skandinavskim dizajnom – kako se onda odlučiti koje profile uključiti u svoju kolekciju inspirativnih profila koje pratimo?

Da bismo vam olakšali ovu tešku odluku, donosimo vam 9 profila u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

1. Scandinavian Homes

Bijeli zidovi, biljke, savršeno iskorištavanje praznih prostora, mnoštvo dekorativnih elemenata i svjetlosti – sve to odlikuje domove koje ćete pronaći na ovom profilu.

2. Istome

Iza ovog profila stoji simpatičan mladi bračni par. Radi se o Škotima koji sami dizajniraju svoj namještaj inspirirani flozofijom skandinavskog dizajna. Na njihovom profilu pronaći ćete i divne ideje za dječje sobe.

3. Design Stuff

Ulaskom na ovaj profil zakoračili ste u raj nordijskog i skandinavskog namještaja – u Australiji. Na ovom profilu nećete pronaći samo interijere, već i dekorativne predmete koji će vas i same možda inspirirati na neki DIY projekt, novu fotografiju za Instagram ili novu paletu boja u domu.

4. Simple Form.

Kako mu samo ime kaže, ovaj Instagram profil prava je definicija čiste jednostavnosti.

5. Scandinavian Collectors

Na ovom ćete Instagramu koji dolazi ravno iz Stockholma pronaći najbolje komade skandinavskog dizajna od davno u prošlost sve do danas. Scandinavian Collectors možete gledati kao vaš mali online skandinavski muzej.

6. My Scandinavian Home

S toliko topline na jednome mjestu, osjećat ćete se upravo kako i ime ovog profila kaže – kao kod kuće.

7. Scandinavian Interior

Bez previše riječi, ovaj nas Instagram profil vodi u najljepše skandinavski uređene interijere. Nažalost ne objavljuju jako često ali vrijedi dočekati svaki novi interijer.

8. Skandium

Ako vas zanimaju najaktualniji komadi inspirirani skandinavskom filozofijom, Instagram profil dobavljača za Ujedinjeno Kraljevstvo će postati vaš najbolji prijatelj.

9. Carl Hansen and Son

Danski dizajner i obrtik Carl Hansen na svom Instagram profilu redovito objavljuje svoje projekte, kao i najnovije trendove u skandinavskom dizajnu diljem svijeta. Stoga ako tražite inspiraciju i informacije u jednom – pratite Carla.

Izvor: manofmany.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 04:42