POKLON ZA DESET

9 najljepših šalica uočenih na Etsyju

 

Najbolje čuvana tajna o šalicama je da su zapravo prilično lijep poklon. Ne, ne mislimo pritom na šalice s porukama "najbolja mama na svijetu". Govorimo o lijepim, ručno izrađenim šalicama koje smo za vas pronašli na Etsyju.

Nabavite ručno izrađenu keramičku ili porculansku šalicu za suprugu, šogora ili najboljeg prijatelja za razgovor uz šalicu kave, a mi vam donosimo naš izbor uočen na Etsyju.

Marbled Clay Mug, $48, SoulVesselDesigns

Ručno izrađene na lončarskom kotaču, ove mramorirane glinene šalice s efektom drveta, mogu biti prekrasan poklon.

Modern Wabisabi Brush Strokes Mug, $42, KatieMMudd

Etsy stručnjak za trendove, Dayna Isom Johnson, naglašava kako su potezi kistom veliki trend ovih dana - na keramici, tekstilu i još mnogo toga. "Učinak ručnog poteza četke daje do znanja kupcima da iza svakog poteza stoji čovjek", kaže, a ova šalica nije iznimka.

Ceramic Mug, $22, IngridDebardCeramics

Porcelain Boho Mug, $18, FlordelvallemunozART

Zlatne i točkaste? Da molim! Ove prekrasne šalice zaista izgledaju najbolje kada su uparene zajedno, pa možda možete odabrati više od jedne?

Pottery Coffee Mug, $42, JehnCeramika

Postoji nešto u toj kvadratnoj ručkici što nas privlači. Ova šalica dolazi u kompletu od dva komada iz Poljske- Stoga, naručite ju sada i osigurajte si dovoljno vremena da stigne.

Denim Blue Stoneware Mug, $32, bartoncroft

Nismo sigurni što nas najviše privlači na ovoj šalici: upečatljiva plava boja ili elegantne čiste linije. Niste ljubitelj plave boje? Nema problema, dolaze i u drugim bojama.

Ceramic Fancy Mug, $25, ClayTherapyCeramics

Molim vas obratite pažnju na prekrasno ukrašenu ručicu? Oh da, tu je i crvena zemljana boja s vanjske strane i bijelom glazurom iznutra.

Ceramic Mug, $29, roselinepottery

Tražite savršenu šalicu za ozbiljnog ljubitelja kave? Ugodna za držanje ova elegantno dizajnirana šalica s dvobojnom glazurom, zasigurno će ugoditi svima na vašem popisu za kupovinu.

Whale Mug, $36, CreativityHappens

Ove šalice u obliku kitova zasigurno odskaču od ostalih šalica s ovog popisa, ali su nam još uvijek prilično lijepe.

Izvor: Etsy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:29