StoryEditor
MUST HAVE

Adidas ima novi ljetni hit: Novi fantastični Dinamovi dresovi u vrlo kratkom roku postali hit

Zahvaljujući odličnom dizajnu, prozračnosti materijala i divnim nijansama modre boje
Tina Walme

Adidasov novi dres za Dinamo, predstavljen prije samo nekoliko dana, u vrlo kratkom roku je postao pravi hit u ženskoj garderobi. Zahvaljujući odličnom dizajnu, prozračnosti materijala i divnim nijansama modre boje, sasvim je jasno zašto nije trebalo puno vremena da ga hrvatske trendseterice uvrste u svoje ljetne modne kombinacije. 

Prva među njima je bila plesačka zvijezda Tina Walme. Izgleda da Dinamov dres postaje jedan od it komada sezone, a Walme je prva u njemu prošetala zagrebačkim ulicama. Njena dnevna, preslatka i ljetna kombinacija uključuje dres, kratku traper suknju i tenisice! 

image
Tina Walme

Novi fantastični Dinamovi dresovi su izrađeni AEROREADY tehnologijom koja apsorbira vlagu. Samim time, pomaže onima koji ga nose da se osjećaju ugodno i svježe. Dolaze u tri garniture, a svaka od njih je obilježena drugom nijansom modre. 

K tome, jedna od garnitura Dinamovih novih dresova napravljena je od reciklirane plastike kroz adidasovo partnerstvo s “Parley for the Oceans“ projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu gostujućeg dresa dolazi od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima. 

Novi Dinamovi dresovi mogu se kupiti u fan shopu na stadionu Maksimir, u fan shopu u Jurišićevoj 2a te na web shopu Dinama na shop.gnkdinamo.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2020 14:30