Trend koji volimo

Ah, te divne kupaonske pločice!

 

Motivi iz orijentalne arabeske kakve pronalazimo na ćilimima, iznik keramici i marokanskim pločicama u svaku će kupaonicu unijeti malo dinamike te ju vizualno učiniti zanimljivom.

Neutralne kupaonske pločice možda jesu najjednostavnije rješenje. Budući da se osnovno uređenje kupaonice ipak ne mijenja tako često. No, zašto ne bismo unijeli u nju malo dinamike i vizualne zanimljivosti zbog koje će se godinama doimati svježe i moderno?

Upotreba kupaonskih pločica koje zajedno stvaraju kompleksne uzorke odličan je način da to postignemo. Ponekad je potrebna samo doza smjelosti koja će izroditi najnevjerojatnije harmonične situacije za koje nikad ne biste mogli povjerovati da funkcioniraju.

Čak i neutralna paleta na pločicama izgleda izvrsno kada je posložena u obliku intrigantnog uzorka. U kombinaciji s jednostavnim ostatkom uređenja pod kupaonice u različitim bojama i uzorcima izgleda razigrano i vedro. U nastavku pogledajte odlične primjere kupaonica s različitim uzorcima i u raznovrsnim bojama koji čine prostoriju posebno upečatljivim prostorom.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 02:10