Imate vrt, ali nemate bazen?

Ako mislite da u vašem malom vrtu nema mjesta za bazen, grdo se varate. Ovi su mali bazeni upravo za vas!

ww.delpech-piscines.com

 DELPECH-PISCINES/
S dolaskom toplih dana i vrućine, svi mi maštamo o skoku u prekrasni osvježavajući bazen

Imate mali vrt, ali nemate bazen? Znači da ste u sitauciji koju već sutra možete promijeniti. Više ne trebate zavidjeti susjedu, kad i sami možete imati jedan, još i ljepši u vrtu vlastite kuće. Za vas smo pronašli 11 bazena manjih od 30 četvornih metara različitih oblika i funkcija kako biste i vi mogli uživati ovog ljeta.

Imate mali vrt, ali nemate bazen? Znači da ste u sitauciji koju već sutra možete promijeniti. Više ne trebate zavidjeti susjedu, kad i sami možete imati jedan, još i ljepši u vrtu vlastite kuće. Za vas smo pronašli 7 bazena manjih od 30 četvornih metara različitih oblika i funkcija kako biste i vi mogli uživati ovog ljeta.

image

www.poolworxltd. com

POOLWORXLTD/

1. Mali obiteljski bazen

Ovaj bazen naziva Miami u obliku je graha i izgleda sasvim klasičano. Njegov se dizajn može prilagoditi bilo kojoj vrsti tla i površine je od 25 m2 te je sasvim dovoljno za smještaj cijele obitelji. Dimenzija: dužina 7m x širina 3.66 m. Površina: 25 m2. Dubina: 1.10 m do 1.70 m.

image

www.desjoyaux. eu

DESJOYAUX/

2. Mali nadzemni bazen

Jeftin i jednostavan za instalaciju, nadzemni bazen dovodi praznike u vaše dvorište, a njegova obrađena struktura od bora omogućuje da uživate u kupanju dugi niz godina. Ovaj drveni bazen izrađen je od kvalitetno obrađenog bora.

image

www.piscinelle.com

PISCINELLE
image

www.piscinelle.com

PISCINELLE

3. Mini bazen s ugrađenom terasom

Bazen s kliznom terasom izvrno je rješenje jer štedi mali prostor. Kada nije u finkciji jednostavno se zatvara, a plava boja poziva na opuštanje, dok stepenice olakšavaju pristup.

image

www.piscinelle.com

PISCINELLE /

Cijena ovakvog bazena se kreće od 6.926 eura. Dimenzija: 4 m x 2,5 m ili 10 m2 površine.

image

www.piscinelle. com

PISCINELLE/

4. Mali japanski bazen

Inspiriran vrtovima carske Ville Katsura u Japanu, ovaj mali japanski bazen smiruje duh svojim prigušenim svjetlima. Osvjetljenje ne samo da vam omogućuje da se opustite i stvorite atmosferu prema vlastitim željama, već i osvjetljava vrt po mraku.

Cijena od 7.797 eura, dimenzija bazena 5,49 m x 1,82 m ili 9,99 m².

image

www.propiscines. fr

PROPISCINES/

5. Egzotični mini vodopad

Na prvi pogled, ovaj bazen zapravo ne izgleda kao bazen, već više kao kupka zbog prelijevanja vodopada i gotovo divljeg okruženja. Pa ipak, ovaj je mali bazen idealan za eksterijer i nudi slatki odmor u egzotičnoj i opuštajućoj atmosferi.

Dimenzija: 4.30 m x 4.30 m ili 19 m2, dok mu je dubina od 1 m do 1.20 m.

image

ww.diffazur. fr

DIFFAZUR PISCINES /

6. Nedostaje vam plaža?

Izgradite si šarmantnu plažu i uživajte u egzotičnoj atmosferi, plavoj boji i prirodnom pijesku koja će vaš vrt pretvoriti u trope i gdje ćete moći bezbrižno uživati svaki dan.

Bazen s fotografije dimenzija je 5 m x 6,70 m x 5,30 m. Površina jezera je 18 m2 plus ima 8 m veliku polu-potopljenu plažu.

image
RÉALISATION ESPRIT PISCINE

7. Mini staza za plivanje

Ovaj bazen s dubinom od 1,25 m do 1,55 m u armiranom betonu omogućuje kombiniranje sportskih aktivnosti i opuštanja. Štoviše, pored žutog namještaja na terasi, tirkizno plavi odraz bazena sve je što vam treba.

Ima vodonepropusnu membranu 150/100 °, a veličine je 21 m2 (8,17 x 2,54 m) ima kompozitni nagib od 1.25 m do 1.55 m, stube, podvodni zatvarač, toplinsku pumpu, LED projektor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. veljača 2024 11:53