feng shui vjerovanja

Ako stavite ove 3 stvari u blagovaonicu, privući će sreću, blagostanje i novac

 ANALOGVIBESTUDIO/SHUTTERSTOCK

Postoje različiti Feng shui simboli za koje se vjeruje da privlače novac, sreću i blagostanje, ali ovo je jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih. Da biste ga unijeli u svoj dom, ne morate ići u galerije ili specijalizirane Feng shui trgovine, već jednostavno možete otići do prve tržnice, jer čarobna stvar koja privlači blagostanje u blagovaonicu zapravo je. košara s voćem.

Tako jednostavno, a djelotvorno, voće je simbol slatkoće i obilja iz prirodnog svijeta, stoga simbolizira blagostanje, novac i rast. Čak i u moderno doba, azijske obitelji kupuju ovo voće kao dar tijekom raznih proslava, jer se vjeruje da privlači povoljnu i sretnu energiju tijekom cijele godine.

Blagovaonica je prostor u kojem se poslužuje hrana i okuplja obitelj, a prema Feng shuiju jedan je od najvažnijih sektora u domu za privlačenje novca i blagostanja. Zato mnogi Feng shui stručnjaci preporučuju da na blagovaonskom stolu imate košaru punu voća, kao simbola energije obilja i blagostanja.

No, svaka vrsta voća ima posebno značenje, a ove tri su najmoćnije u Feng shuiju, prenosi Krstarica.

Naranča: simbolizira yang energiju Sunca. Vedro je, vesele boje i podiže energiju u svakom prostoru, a vjeruje se da ga čisti od negativnih vibracija. Osim toga, narančasta se u feng shuiju uspoređuje sa zlatom, pa privlači bogatstvo i sreću.

Šipak: sa svojim brojnim sjemenkama, šipak tradicionalno predstavlja obilje i plodnost. Crvena boja je također povezana sa srećom i zaštitom.

Breskva: U Feng shuiju imamo nešto što se zove "sreća u cvijetu breskve" što povećava vašu sposobnost da privučete romantičnog partnera. Dakle, breskve vam mogu pomoći da pronađete ljubav. Također se povezuju s dugovječnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:18