Blagdanske dekoracije poznatih

Ana Gruica, Ella Dvornik i Ecija Ojdanić pokazale su blagdanski ugođaj iz svojih domova

Pogledajte kako su ukrasile svoje stanove!

Vesela blagdanska atmosfera kojoj se svi radujemo i s nestrpljenjem čekamo već je prisutna u mnogim gradovima i mjestima, ali i domovima. Ovo je vrijeme u godini kada se svi užurbano bacamo u potragu za novim blagdanskim idejama kako bismo svoj dom učinili što čarobnijim. Prosinac je vrijeme kada iz podruma, tavana i ormara izvlačimo blagdanske ukrase i krećemo s dekoriranje i uređenjem vlastitog doma. U nekim domovima već vlada božićna atmosfera, dok drugi pak čekaju Badnjak.

Bez obzira da li ste već ukrasili svoj životni prostor, kako biste što duže uživali u bajkovitoj božićnoj atmosferi ili čekate kraj mjeseca, danas vam donosimo još inspirativnih ideja. Naime, uvijek nas impresionira kreativnost koju ističu dizajneri i poznate osobe, a među prvim poznatim licima koja su otkrila svoje dekorirane domove, ili neke od detalja iz njih, su Ana Gruica, Ella Dvornik i Ecija Ojdanić. Pogledajte!

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Splitska glumica je, doduše, tek pokazala svoj , splitski adventski vijenac, a Ella je s malenom Balie Dee pozirala u pravoj čaroliji bjeline, izazvavši smjesta svoje brojne pratiteljice da krenu žudjeti za svim što je okružuje.

Za odabir crvene boje božićnog vjenčića u domu zagrebačke glumice Ecije Ojdanić zaslužna je kćer Cvita.

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Foto: Instagram

Izvor: Slobodna Dalmacija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:22