KAKVA SREĆA

Anja je odlučila renovirati stan, a ispod starog tepiha se skrivala vrijednost od čak 13.000 eura

 @a.nya.c/TikTok/screenshoot

Anya Clements koja se na TikToku predstavlja kao a.nya.c i njen partner Calum Jones (28) u svom su domu pronašli stvar vrijednu 13.000 eura, a ovo im se dogodilo potpuno slučajno, i to nakon što su odlučili renovirati stan.

Kad su krenuli u ovu avanturu, nisu mogli ni slutiti kakvo iznenađenje ih očekuje.

Anja je želela sklonit stari crveni tepih koji je stajao kod drvenog stubišta i koji im se nije uklapao u interijer, a planirali su i zamijeniti postojeći parket.

@a.nya.c We just found over £1000 under the old carpets?? who was hiding this gorgeous flooring! Original Oak Parquet! This has saved us thousands! #oakflooring #parquet #oakparquet #herringboneflooring #herringbone #houserenovationuk #houserenovation ♬ Chill Noons - Kronicle

Mlada TikTokerica uzela je skalpel i kad je isjekla dio tepiha kod drvenog stubišta, ispod joj se ukazao skupocjeni hrastov parket. Anja je odmah uzela telefon i sve snimila i objavila na TikTok, a snimak je ubrzo postao viralan.

Međutim, tu stvar počinje biti zanimljivija nego što jest. Kad je shvatila da je ovaj parket postavljen na cijelom prizemlju, Anja je pozvala roditelje i pitala ih za mišljenje, prenosi Mirror.

"Izgledao je prelijepo i odmah smo se zaljubili u njega. Pozvali smo majstore da ga izbruse i prelakiraju. Tako smo dobili parket vrijedan 13 000 eura, a da nismo uložili ni centa", objasnila je Anya.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 17:46