Made in Croatia

Anna Art Studio: Optimistične dekoracije i ukrasi za sve prostore

 BERISLAVA PICEK/CROPIX

PROFIL

Ana Mikola izrađuje doslovno svašta: vertikalne vrtove, skulpture, rekvizite, scenografije od stiropora, kazališne maske, maskote, logo u 3D-u, zidove od papirnatog cvijeća...Ovo je njena priča

Svaki naš proizvod kreacija je za sebe, kaže ponosno Ana Mikola iz Samoborskog Igguanna Arta. Riječ je o tvrtki za dizajn i izradu dekora, koja djeluje pod brendiranim imenom Anna Art Studio. Njihovi proizvodi rađeni su kako bi stvarali i oplemenjivali luksuzne, suvremene prostore za moderan životni stil, objašnjava Ana. Nude izradu vertikalnih vrtova, skulptura, scenskih rekvizita, scenografije i dekoracije od stiropora, potom kazališne maske, maskote, izradu loga u 3D, zidove od papirnatog cvijeća, dekoriranje i uređenje prostora za prigodne događaje.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Krenuli su prije pet godina, kao mali studio za izradu dekoracija i natpisa od stiropora. U tom vremenu postigli su mnogo toga: od suradnje s brojnim poslovnim partnerima, kao i izlaganje brojnih radova u trgovačkim centrima, na sajmovima, u ugostiteljskim objektima, hotelima, igraonicama... Kad su počeli suradnju s dizajnerom Goranom Gračaninom, proširili su djelatnost i na izradu umjetnih vertikalnih vrtova i dekoriranje zelenilom.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

- Kažu da je svaki početak težak, premda je i kod nas to možda bila istina, nekako to pamtimo kao lijepe trenutke u stvaranju nove budućnosti. Naša priča nije izuzetak - od početaka u vlastitoj garaži, pronalaženje klijenata, mukotrpnih cjelonoćnih montaža, i u konačnici prezentacije vlastitih ideja na tržištu koje je zasićeno svime. Sve to pamtimo kao dobro i poučno iskustvo koje nas je danas dovelo do toga da radimo posao kojeg volimo i da se uglavnom naš posao temelji na preporukama zadovoljnih klijenata - priča Ana, koja ne štedi riječi hvale za članove svog tima. Među njima je i akademska umjetnica Sunčana Vran, koja svojom kreativnošću unosi duh inovativnosti i modernog pristupa u dizajn.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Sjedište tvrtke je u Samoboru, a njihov poslovni prostor je u Velikoj Rakovici. Radovi se mogu vidjeti na Facebooku pod imenom ANNA ART STUDIO, kao i na Instagramu i webu na adresi anna-artstudio.com. Svatko zainteresiran je, kaže Ana, dobro došao u njihov ured na razgovor, gdje će zajedno pokušati pronaći rješenje za ono što kupac želi.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Visoki papirnati cvjetovi u raznim bojama ekspresno unose u interijere i eksterijere dašak ljepših vremena, motivacije i nade u bolje sutra

- Zahvaljujući napretku u tehnologiji, dani umjetnih biljaka koji izgledaju lažno odavno su prošli. U Anna Art Studiu pretražili smo svijet i sada radimo s našim dobavljačima iz Poljske, Kine, Slovenije i Hrvatske kako bismo samo pronašli biljke koje izgledaju vjerodostojno i koje će prevariti čak i ‘najzelenije’ skeptike. Opsjednuti smo detaljima, pa čak i pojedinačno provjeravamo lišće kako bismo bili sigurni da su botanički što preciznije izvedeni - pojašnjava Ana.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Njihov primarni posao je izrada vertikalnih vrtova, jer je to jedan od popularnijih trendova u dizajnu. Posebni su po tome da su njihovi vrtovi od umjetnog bilja u potpunosti izrađeni ručno, zbog čega izgledaju kao pravi.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

“Tehnologija je jako napredovala pa umjetne biljke više ne izgledajo lažno”

- Iako postoje jeftiniji dobavljači, klijent uvijek dobiva ono za što plaća. Vjerujemo u dobivanje najboljeg proizvoda po razumnoj cijeni. Uz naše jamstvo kvalitete, naši vertikalni vrtovi od umjetnog bilja su u potpunosti izrađeni ručno, tako da imaju dubinu, ritam, realizam i jedinstvenost. Zbog toga, znamo da će unijeti ljepotu u bilo koji prostor gdje se nalaze, bio to vaš dom, ured, restoran ili će jednostavno oplemeniti vama dragu i posebnu prigodu. Naši radovi krase mnoge ugostiteljske objekte i domove širom Hrvatske i inozemstva - pojašnjava Ana i dodaje da nema striktne cijene za neki njihov proizvod. Ona se kreira prema idejnom projektu i ovisi o mnogo toga: zahtjevnosti izvedbe, utrošenom materijalu, kao i vremenu potrebnom da se rad završi. No, kaže, sigurna je kako su trenutačno među najpovoljnijim dobavljačima u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 12:20