StoryEditor
VELIKA ČAST ZA HRVATSKU ARHITEKTURU

ARHITEKT ANTE VRBAN U LONDONU PRIMIO JOŠ JEDNU PRESTIŽNU EUROPSKU NAGRADU Ovogodišnji nagrađeni rad je Villa Gabrijela u Kašteliru u Istri

 

Arhitekt Ante Vrban je 24.10.2019. u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo, primio nagradu International Property Awards za Best Residential Interior Europe te je na Gala dodjeli isti dan nominiran za daljnje natjecanje International Property Awards za cijeli svijet.

Ovo je ukupno sedmo priznanje Ante Vrbana na internacionalnoj razini struke. Žiri iz 20 zemalja svijeta koji je odabrao rad Ante Vrbana je sačinjen od arhitekata, inženjera građevine i stručnjaka razvoja svjetskog tržišta nekretnina i trendova. Ove nagrade i nominacije predstavljaju veliku čast za Hrvatsku arhitekturu na svjetskoj razini. Ovogodišnji nagrađeni rad je Villa Gabrijela u Kašteliru u Istri.

 

Nakon 2016/2017/2018 i 2019 godine je uvršten na popis Europe's Best knjigu koja se izdaje u Londonu za cijeli svijet.

'Velika je čast biti prepoznat od svjetske struke, već sedmi put. Jako sam ponosan na svoj tim i to što je projekt za koji sam dobio nagradu u Hrvatskoj. Želim da mlade generacije arhitekata vide da je internacionalni uspjeh moguć. Biti drugačiji je ono što svijet danas traži.' - rekao je arhitekt Ante Vrban, London, 2019.

 

Više na: www.antevrban.com

Foto: PR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 10:06