Lela Design

Art of nature - nova šik zimzelena božićna kolekcija adventskih vijenaca i vjenčića Mirele Mikšić

Maja Jokić
Cijela kolekcija izrađena je od mirisnih zimzelenih materijala čiji mirisi podsjećaju na Božić i odmah nam mame osmijehe na lica

Lela Design specijalizirani je studio za kreiranje vjenčanja po mjeri te stvaranje privatnih i poslovnih proslava s, kako navode, "wow" efektom. Planiraju i organiziraju velika glamurozna vjenčanja, ali i mala intimna druženja ili moderna tematska događanja. Njihova specijalnost su unikatne cvjetne scenografije i nezaboravne party priče koje ostvaruju u suradnji s najboljim performerima i glazbenim izvođačima. Ovih dana predstavili su svoju novu božićnu kolekciju, nazvanu Art of nature. Kolekcija je to adventskih vijenaca i vjenčića za vrata kojom, kaže vlasnica Mirela Mikšić, žele unijeti dašak prirode u vaše domove ili urede. Cijela kolekcija izrađena je od mirisnih zimzelenih materijala čiji mirisi neodoljivo podsjećaju na Božić i odmah nam mame osmijehe na lica.

image
Maja Jokić
image
Maja Jokić

- Upravo smo se zato fokusirali na vrhunske prirodne materijale kojima ne opadaju iglice, a dugotrajni su. Jednako tako, ovo je super prilika da priroda dođe k vama u dom kad smo već u vremenima kada nam je kretanje ograničeno (samoizolacija).

image
Maja Jokić

Cijelu kolekciju možete pogledati na našem webu leladesign.hr, u rubrici Dostava cvijeća Zagreb, pod kategorijom Božić - ističe Mirela Mikšić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 22:54