Bezvremensko uređenje

Atraktivne spavaće sobe u industrijskom stilu

 

Industrijski interijeri nikada ne izlaze iz mode zbog jedinstvene kombinacije materijala koji se u njima nalaze i njihove suptilne elegancije. Privlačna crvena opeka, bezvremenske boje poput bijele, crne i bezbroj nijansi sive, drvo i metal, sve su to elementi koji obilježavaju prostore uređene u tom stilu pa se oni tako nalaze i u atraktivnim spavaćim sobama.

Originalne prostore u kojima ničega nema previše, uređene tako da se ističu njihove arhitektonske značajke možete pronaći u nastavku, a mi vam savjetujemo da ukradete koju ideju i uredite i svoju sobu u ovom privlačnom stilu.

Kombinirajte prekrasnu bijelu i neutralne sive nijanse s kojim detaljem u boji poput ponoćne plave koja će se izvrsno uklopiti u paletu, a dat će joj svježinu. Umjesto klasičnih noćnih ormarića poslužite se stolicama atraktivnog oblika, a prostor ukrasite i nezaobilaznim industrijskim svjetiljkama.

Odaberite za svoju industrijsku spavaću sobu okvir za krevet od metala, a moderni stil kombinirajte s antiknim predmetima kako biste stvorili jedinstvenu prostoriju koja je u potpunosti u skladu s prekrasnim industrijskim stilom.

Stvorite posebnu atmosferu u spavaćoj sobi predmetima i tkaninama u tamnim neutralnim nijansama. U ovoj je prostoriji odličan detalj uređenja klupa od pluta u podnožju kreveta, ali i noćni ormarić na kotačiće na kojem je smještena praktična industrijska lampa. Zid od opeke ukrašen je fotografijama i citatima koji čine prostor elegantnijim.

Volite li minimalistički stil, ali mu želite dodati elemente koji inače obilježavaju industrijsko uređenje, najlakši način da to postignete jest upravo pomoću svjetiljki specifičnog izgleda. Njima možete oplemeniti postojeće uređenje i zaokružiti prostor.

Za svoju spavaću sobu uvijek možete odabrati jedan predimenzionirani predmet koji će se izdvajati, poput goleme samostojeće svjetiljke na ovoj fotografiji, a imate li u prostoru detalje poput drvenog stolića i opeke, kombinirajte ih s predmetima neutralnih boja i metalima kako biste stvorili opuštenu industrijsku spavaću sobu.

Uredite cijelu prostoriju različitim nijansama sive boje zbog kojih će se zanimljivi komadi dekora poput postera, fotografija, metalik svjetiljki i retro stolice dodatno isticati.

I na ovom primjeru pažnju privlači tamna paleta boja iskorištena za uređenje, s dominantnom crnom bojom zida i zaglavlja kreveta. Jednostavno, a upečatljivo, ovo uređenje obilježava i impresivna crna svjetiljka pričvršćena na zid koja se može pomicati po potrebi. Izvrsno!

Izvor: Daily Dream Decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:29