Trendi materijal

Atraktivni betonski detalji uređenja

Iako će mnogima na spomen betona na pamet prvo pasti veliki i hladni industrijski prostori, betonske deke i velike konstrukcije, ovaj materijal zapravo može izgledati odlično, pogotovo kada je riječ o manjim detaljima u uređenju.

Bilo da se radi o jednom zidu izvedenom od betona, radnoj površini ili pak dekorativnim detaljima poput stolića, vaza ili zdjela, betonski elementi u interijer unose posebnu nijansu sive boje te grubu, ali privlačnu teksturu.




Budući da je beton neutralne boje izvrsno će se uklopiti u svaku paletu koju odaberete za svoj dom, a neće izgledati šarmantno samo u kombinaciji s industrijskim, nego i s klasičnim ili starinskim komadima namještaja. Budući da predstavlja hladniji materijal, predstavlja iznimno atraktivan kontrast svim nijansama smeđe boje, kao i materijalima poput drva, užeta ili kože, ali i glatkim površinama poput stakla, keramike ili porculana.



Gruba tekstura betona dodatno će istaknuti boje i nježnost svježeg ili pak zasađenog cvijeća pa je fantastičan izbor za vaze ili tegle za cvijeće. Od betona za čas možete izraditi upečatljive podmetače za čaše, držače za olovke ili pak postolje za nakit, a s malo boje pretvorit ćete ih u domišljate darove za najmilije. Nadahnite se ovim izvrsnim primjerima betonskih elemenata koji oduševljavaju!







Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:07