OBJEKT ŽUDNJE

Baby sleep IGLOO: Hrvatski brend koji proizvodi zaštitne ogradice i spužve, dekice...

 Mihaela Tokić
Vlasnica ovog brenda je Mihaela Tokić, a dizajn je osmišljen u suradnji s ilustratorom Josipom Vranjkovićem

Baby sleep IGLOO naziv je brenda koji u svojoj ponudi ima proizvode koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji san. Hrvatski proizvod vlasnice Mihaele Tokić objedinio je nekoliko segmenata - proizvodnja je pokrenuta u listopadu u Zagrebu, a dizajn je osmišljen u suradnji s poznatim hrvatskim ilustratorom Josipom Vranjkovićem koji se printaju u hrvatskoj tvornici u Varaždinu - Caspar design. Jedna od inovacija je i ogradica zaštitnica, zakrivljena "preko ruba ogradica" koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se počne dizati na noge.

image
Mihaela Tokić

Ovaj proizvod, zaštićen industrijskim dizajnom, spaja nekoliko stvari u jednom - ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.

image
Mihaela Tokić

Ogradica zaštitnica lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradica, ogradica s malim šuškalicama na čičak ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami. Novost na tržištu su i zaštitne spužve, koje se proizvode u raznim dužinama na zahtjev, a koje se mogu koristiti na rubu krevetića od bebina rođenja te kroz sve vrijeme odrastanja kao zaštitu od udaraca na raznim opasnim predmetima u stanu: rubovima stolova, komoda, kreveta, staklenog i drvenog namještaja. Baby sleep IGLOO u ponudi ima najslađe dekice uz koje će beba spavati kao u oblaku. Više na babysleepigloo.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 12:29