Baggizmo: Inovativna i funkcionalna muška torba

Domaći produkt koji je u potpunosti proizveden unutar granica Hrvatske danas stiže u Croatian Design Superstore!

Ovaj četvrtak, 28. travnja od 18 do 21 h, Croatian Design Superstore slavi plasman domaćeg produkta koji je doživio svjetski uspjeh! Radi se o inovativnoj i funkcionalnoj muškoj torbi – Baggizmo.



Ova moderna i praktična muška torba namijenjena je onima kojima je tehnologija neizostavan dio svakodnevice, kao i svima koji svoje osnovne dnevne potrepštine žele nositi na siguran, funkcionalan i atraktivan način. Iza ovog suvremenog asesoara stoje osnivač Ladislav Jurić, IT menadžer i zaljubljenik u gadgete, njegova stalna suradnica i supruga, međunarodno nagrađivana dizajnerica Izvorka Jurić te poznati domaći studio za dizajn, Manufakturist. Ideja je uspješno realizirana zahvaljujući grupnom financiranju preko platforme Kickstarter, preko koje je uz pomoć 443 podržavatelja skupila nešto više od 44.000 USD!



Od ovog proljeća, uspješan domaći produkt koji je u potpunosti proizveden unutar granica Hrvatske, pronaći će svoju prvu hrvatsku adresu u Croatian Design Superstoreu, u Martićevoj ulici, okosnici zagrebačkog Design Districta.



Pozivamo vas na večernji event u Croatian Design Superstoreu, gdje ćete uz ugodnu atmosferu imati priliku popričati osobno s dizajnerima i pokretačima Baggizmo start-upa! Za odličnu glazbu bit će zadužen DJ Mile Popović, za čije se mikseve možete zagrijati ovdje!



U Croatian Design Superstoreu gostima će na dan događanja biti odobren prigodan popust na Baggizmo torbe te na cijene pića u Caféu!

Veselimo se vašem dolasku, više informacija možete pronaći putem Facebook eventa na linku.

Fotografije: Mladen Šarić & Stela Kovačić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:15