Vrući trend

Bezvremenski kuhinjski ormarići Cameron Diaz trend su koji ćete vidjeti posvuda u 2024.

Cameron Diaz

 WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK/

Trendovi neprestano dolaze i odlaze - posebno kada je riječ o kuhinjskim elementima. Od mijenjanja paleta boja do kretanja prema fluidnijim, zaobljenim oblicima, može biti teško pratiti stilove. Međutim, čini se da su poznate osobe često glavni faktor kada se predviđa što će biti "in", a što "out" u novoj godini, a dizajn interijera nije iznimka.

Cameron Diaz nedavno je podijelila recept za tortu od krušaka na Instagramu, ali nismo mogli ne primijetiti hrastove ormariće u pozadini. Drvo je uvijek bezvremenski izbor, a kako bismo saznali što je sljedeće kada je riječ o drvenim ormarićima, donosimo predviđanja dizajnera interijera.

- Svjetlije nijanse pristaju uz sve, od oštrih bijelih radnih ploča do šarenih umjetničkih pozadinskih ploča, objašnjava Gena Kirk, potpredsjednica korporativnog studija u KB Homeu. - A za one koji žude za daškom drame, nemojte bježati od boje ugljena ili čokolade. Ove hrabre nijanse uzemljuju prostor i mogu stvoriti moderan zaokret u nostalgičnim kuhinjama. Dakle, bez obzira na to da li vas privlači bezvremenska elegancija svjetlijeg, bijelog hrasta ili nečeg tamnijeg, prihvatite karakter koji nude bajcani ormarići.

Kako se dizajn udaljio od estetike monokromatske potpuno bijele kuhinje, dublji stilovi su se pojavili. Nakon razgovora sa stručnjacima, ti će stilovi najvjerojatnije ostati.

- Ovaj pomak prikazuje toplije boje ormarića, osobito prihvaćajući materijale kao što su bijeli hrast i orahovo drvo, kaže Alex Robinson iz Mackenzie Collier Interiors (MCI). - Predviđam rastući trend prema još dubljim tonovima kuhinjskih elemenata. Ova sklonost pokazuje evoluciju u preferencijama dizajna, stvarajući bogatije i više personalizirane prostore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:32