Baš je neuredna!

Blake Lively zapanjila je obožavatelje slikom iznimno neurednog kreveta u rustikalno-glamuroznoj spavaćoj sobi

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK/

Blake Lively omogućila je obožavateljima rijedak pogled na njezin luksuzni dom koji dijeli sa suprugom Ryanom Reynoldsom i njihovo četvero djece.

36-godišnja glumica podijelila je snimku na kojoj pozira u svjetlucavo zlatnom bodiju u svojoj prekrasnoj spavaćoj sobi. No pozornost je privukao interijer njezina doma, a ne odjeća.

Lively, koja slike svog doma drži podalje od društvenih mreža, omogućila je obožavateljima da prvi put "uđu" u njezinu spavaću sobu.

Sobom dominira rustikalna estetika i upečatljiv namještaj, uključujući veliku otvorenu kupaonicu s mramornom kadom, rustikalne drvene podove, ulje na platnu sa zlatnim okvirom i luster boje šampanjca koji je izgledao poput cvijeta koji visi sa stropa.

No, dok su mnogi obožavatelji cijenili to što su zavirili u njezin upečatljiv dizajn interijera, neki nisu mogli a da ne istaknu vrlo "neuredan" dio njezina doma.

Krevet zvijezde, s baršunastim okvirom u boji mahovine, bež i maslinastozelenim plahtama te puderasto plavim pokrivačem, istaknut je, a iznenađujuće je neuredan.

- Opsjednuta sam njezinim iznimno neurednim krevetom i time da je nije briga što mi to vidimo, napisala je jedna od njezinih 44 milijuna pratitelja na Instagramu.

- Djevojko, tvoj krevet je izvan kontrole. Kao, zašto su jastuci u podnožju kreveta haha - uragan Ryan, ha? napisao je drugi, drsko.

- Jedina stvar koja se može povezati s ovom sobom je stanje tog kreveta. To je moj život - sve ostalo u toj ludo nevjerojatnoj spavaćoj sobi, ne toliko! komentirao je treći.

Četvrti se složio: - Barem mogu reći da imam jednu zajedničku stvar s Blake Lively. Neuredan krevet je ono s čim se budim i spavam. Kad god složim krevet, neprepoznatljiv je.

Zvijezda serije Tračerice posljednji je put pokazala svoj dom 2022. godine kada je pozirala u dnevnoj sobi prije odlaska na Met Gala.

Prostor ima sličnu rustikalno-glamuroznu atmosferu kao spavaća soba s izloženim zidom od opeke, drvenim podovima i ispranom drvenom gredom uokvirenom crno-bijelim slikama i velikim lusterom.

Lively i Reynolds, sa svoje četvero djece Jamesom (8), Inez (6) i Betty (3), te devetomjesečnom bebom čije ime još nije otkriveno, dijele dvije nekretnine u New Yorku.

Imaju stan na Manhattanu i kuću sa sedam spavaćih soba, šest kupaonica, na imanju velikom 4 hektara u Pound Ridgeu, New York. Kuća, ima i štalu, a kupljena je 2012. za oko 5 milijuna dolara.

Nije poznato iz koje nekretnine je Lively podijelila slike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2024 13:50