Chilly's Bottles

Bočice za vodu koje ostaju hladne čak 24 sata

 

Kada počnu ljetne vrućine od iznimne je važnosti da često pijemo puno vode kako bismo nadoknadili tekućinu koju pri visokim temperaturama neprestano gubimo. Ne postoji bolje osvježenje od hladne vode, no nije uvijek lako održati tekućinu na optimalnoj temperaturi, pogotovo ako smo stalno u pokretu, odrađujemo brojne obaveze i trčimo gradom. Suočeni s tim problemom kreativci i inovatori koji stoje iza brenda Chilly's Bottles osmislili su jedinstvenu bočicu za vodu koja zadržava hladnoću svog sadržaja čak nevjerojatna 24 sata!





Naravno, u ovim bočicama možete nositi i tople napitke čija će toplina ostati baš kako treba i do 12 sati, bez da se stvara kondenzacija na vanjskoj strani boce. Ova revolucionarna boca za vodu ima dvostruku ovojnicu koja funkcionira kao izolacija, a pritom je elegantna i ekološki prihvatljiva. Same bočice izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika te imaju poseban termalni čep s navojima i prstenom koji sprječava curenje tekućine van iz spremnika.





Boca dolazi u tri veličine i to zapremnine od 260, 500 i 750 mililitara, a atraktivne kolekcije Chilly's Bottles obuhvaćaju dizajnerske boce u mat bojama, oslikane primjerke koji predstavljaju zvjezdano nebo, trendi metalik boce koje će privlačiti pozornost ili pak bočice s uzorcima džungle. Kakvi sve modeli ove genijalne bočice postoje potražite na službenoj stranici Chilly's Bottles!







Izvor: Chill's Bottles

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 06:37