#BASKETWALL TREND

Boho izgled zidova koji volimo: Trend pletenih košara totalni je hit u uređenju domova

 @vintage_alice
Naše omiljene kombinacije sastoje se od košarica s grafičkim dizajnom, a obješene su u asimetričnom rasporedu

Prazni zidovi mogu predstavljati zastrašujuću dizajnersku dilemu, pogotovo ako se pokušavate držati proračuna. Jedno jeftino rješenje koje je sve samo ne obično su pletene košare. S gotovo 17 000 postova pod #basketwall/ na Instagramu i mi već neko vrijeme pratimo ovaj zanimljivi trend.

Naše omiljene kombinacije sastoje se od košarica s grafičkim dizajnom, a obješene su u asimetričnom rasporedu. Doista je lako pronaći pletene košarice u raznim oblicima. Potražite ih na lokalnoj tržnici ili u bilo kojoj prodavaonici namještaja i kućanskih potrepština po vrlo povoljnim cijenama.



Ovaj boho izgled zidova donosi prirodnu teksturu i zanimljiv uzorak u vaš prostor. Jednostavno grupirajte slične predmete kako biste stvorili jednu veliku umjetničku kreaciju. Evo kako uljepšati taj prazni zid u svom životnom prostoru s jeftinim i privlačnim aranžmanom.



Kako stvoriti zid od pletenih košara

Da biste svoje goste fascinirali s ovim trendom ukrašavanja, potražite košare sa zanimljivim tkanjem, neobičnim uzorcima ili bojama. Skoknite do sajma ili tržnice po nove košare ili iskoristite košare koje već imate, a ne koristite ih. Odaberite asortiman veličina i tekstura (morska trava, ratan, uže) kako biste dobili dodatnu dimenziju prikaza.



Započnite s najvećom košarom (ili onom s najzanimljivijim dizajnom) i upotrijebite je kao središnju točku za svoj aranžman. Košarice grupirajte u asimetrični raspored, preklapajući neke rubove po želji.



Da biste košare pričvrstili na zid, potražite otvor u tkanju na dnu košare. Zatim kroz njega zabijte mali čavao. Ako ste zabrinuti da ćete oštetiti košaru zabijanjem čavla kroz nju, zavežite petlju uzice kroz gornji rub košarice i objesite petlju na čavao.

Alternativno ih možete pričvrstiti za zid postavljanjem ljepljivih traka za vješanje slika na dno svake košarice radi lako promjenjivog (i uklonjivog) aranžmana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:04