preuređenje pokućstva

Bojanjem namještaja do brzinskog osvježenja

 

Vaš prostor žudi za malo boje, a vi, pak, žudite za novim kreativnim projektom koji će vam omogućiti da se malo odmaknete od računala i televizora? Bojanje namještaja savršeno je rješenje za obje dileme! Oduvijek vam se sviđala jarka crvena ili ste, pak, zaljubljeni u određenu nijansu ružičaste, no do sada je niste uspjeli uklopiti u svoje uređenje? Nema veze, još bolje ako se ističe kao iznenađujući element interijera! Naravno, ako volite određenu boju, to ne znači da morate obojiti cijeli golemi ormar u tu nijansu.

Obojite jedna vratašca noćnog ormarića, noge od stola ili samo okvir i već ćete unijeti dobrodošlu promjenu u svoj prostor. Ako ste posebno talentirani i volite crtati, pokušajte izraditi pravi mali mural na ladicama svoje komode kao u našem primjeru.

Želite li ipak ležernije preuređenje bez vrištećih boja, poslužite se elegantnom tamnoplavom ili, pak, bijelom bojom kojima ćete stvoriti izvrstan kontrast osnovnoj smeđoj boji drva. Svrha cijelog pothvata je da razvedrite i osvježite svoj prostor a da ne potrošite pravo malo bogatstvo, a ako se pritom dobro zabavite dok premazujete bojom svoj namještaj, rezultat će vam biti još draži! Pogledajte u nastavku devet izvrsnih primjera obojenog namještaja koji privlače pozornost svojim fantastičnim izgledom!













Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:05