EVO KAKO DO HARMONIČNOG DOMA!

Boje za interijer prema horoskopskom znaku

Svaki horoskopski znak povezan je s određenom bojom koja naglašava pozitivne aspekte osobnosti i osigurava harmoničan dom, dok odabir pogrešne nijanse može dovesti do stresa i napetosti

Kad je uređenje u pitanju, trebale omogućiti sofisticirani preobražaj. Ako ove godine planirate preurediti dom ili neki njegov dio, i želite to napraviti u skladu s trendovima, ali niste sasvim sigurni kako to provesti u djelo, neka vam zvijezde budu vodič prilikom uređenja. U nastavku vam donosimo pregled najboljih boja za svaki astrološki znak.

Ovan je vatreni, strastveni znak i povezuje se s crvenom bojom, a u 2020. bi to trebale biti nijanse dragulja poput rubina.

Bik stabilno stoji na zemlji i ispunjen je zemljanom energijom. Osobe rođene u znaku bika najugodnije se osjećaju u svom domu, a ove bi godine taj dom trebao biti u prirodnim zelenim tonovima, točnije smaragdnozelenoj boji, i to od bogatog baršunastog prekrivača do raskošne sofe.

Blizanci su društveni, prilagodljivi i povezani su sa žutom i zelenom bojom. U 2020. blizanci bi trebali koristiti obje boje te ih upotpuniti citrusnim nijansama.

Rak je intuitivni i sentimentalni znak sa snažnim osjećajem za dom i izvrsno mu pristaju tonovi dragog kamenja poput ametista, pa se i za zidove, primjerice, može odabrati raskošna purpurna boja, kao na fotografiji iznad.

Lav, sjajni sunčani znak zaslužuje uživanje u zlatnom interijeru, a ni jedno lavovsko utočište nije kompletno bez jantarnožute sofe.

Djevica zasigurno neće pogriješiti s plavo-zelenim nijansama, koje predstavljaju savršenu ravnotežu između energije utemeljene u zemlji i mirne prirode ovog znaka. Također, dobro će se uklopiti nježna siva, pastelno zelena i bijela boja.

Vaga je znak pun svježe energije i dobro će se snalaziti u interijerima u zelenoj boji žada.

Škorpion je ekstreman, ćudljiv i strastveni horoskopski znak i izvrsno mu pristaje rubin crvena boja, koja će dodatno naglasiti tu narav.

Strijelac će uživati u bogatim tonovima ljubičastog dragog kamenja, koji su u skladu s njegovom živahnošću, optimizmom i osjećajem slobode.

Jarcu koji je stabilan i pouzdan po svojoj prirodi te nije sklon rizicima najviše odgovara interijeri u boji safirne tinte i duboki plavi akcenti.

Vodenjak bi ove godine trebao zaroniti u morske dubine u potrazi za bogatim nijansama akvamarina, koje odgovaraju njegovoj intelektualnoj i altruističnoj prirodi.

Ribe su perceptivan i osjetljiv horoskopski znak te zaslužuju živjeti u prostoru koji održava njihove osjećaje, a ove su godine to zelene morske nijanse.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:49