MADE IN CROATIA

Borer by Ivan Dilberović: Kreativno božićno drvce domaćeg brenda Dilemma Posters

Upoznajte Borer, kreativno božićno drvce za sve ljubitelje dizajna, minimalizma i one kojima je tijekom prosinca vrijeme presudno

Iza genijalnog koncepta božićnog drvca stoji dizajner Ivan Dilberović. Borer je spoj tradicije i suvremenog dizajna. Naizgled jednostavan, no izrazito zahtjevan u izradi. Najveći izazov Borera bio je postići statičku stabilnost i skladnost figure unatoč opterećenju konstrukcije koja nosi samu sebe i želji da se bor možete okititi (ne savjetujemo da se bor preoptereti). Nakon brojih pokušaja, to je postignuto promjenjivim presjekom spirale, koja se pod opterećenjem isteže, što znači da Borer s vremenom postaje veći i duži, no za razliku od većine spiralnih konstrukcija, forma mu se ne rastegne i ne padne.

Borer uvijek zadržava savršenu spiralnu formu što znači da je prikladan za dugogodišnju upotrebu.

Najveća prednost Borera je što postavljanje i spremanje traje svega nekoliko sekundi. Borer se postavlja na vrlo jednostavan način; uže se zakači na mjesto u prostoru koje je predviđeno za bor, a bor se iz savršenog kruga jednim potezom transformira u lebdeću spiralu. Kada prođu blagdani, uže se otkači, a bor se vrati u savršeni krug, zauzimajući minimalno životnog prostora.

Unatoč minimalističkom pristupu, Borer okuplja ukućane u kreaciji završnog izgleda. Naime, korisnicima je ostavljeno mnoštvo mogućnosti i kreativne slobode za dekoriranje bora s obzirom da se bor može ukrasiti klasičnim kuglicama, lampicama ili bilo kojim drugim ukrasima.

Borer božićno drvce možete naručiti na webshopu (dostava je besplatna), no količine su ograničene - požurite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 18:19