ČAROLIJA U PLAVOM

Božićna drvca od morskog stakla: Dodajte malo morske atmosfere vašem blagdanskom dekoru

Mislite da je rano za planiranje Božića? Izrada i obrada morskog stakla može potrajati i do četiri tjedna!

Bez obzira živite li na moru ili volite morski ugođaj, ako tražite način da u ovo blagdansko vrijeme unesete malo ljetne atmosfere u svoj dom, pronašli smo savršenu dekoraciju - božićno drvce izrađeno od morskog stakla.

Kreativku Kristin Pimentel iz tvrtke KPSeashellDesigns uočili smo na Etsyju, a izrađuje ova prekrasna božićna drvca od morskog stakla i školjka. Drvca dolaze u različitim bojama i veličinama, u rasponu od malih do velikih i svako na vrhu nosi bijelu morsku zvijezdu, a na vama je želite li raskošniju varijantu sa školjkama i biserima.

Ne samo to, zadovoljni kupci na Etsyju ne kriju svoje oduševljenje kompletnom uslugom tvrtke KPSeashellDesigns. "Kupila sam drvo i još je čarobnije u živo. Sad mi je jedno od najdražih stvari", piše. "Pakirano je vrlo dobro i stigao je u jednom prekrasnom komadu, a dobila sam ga PRIJE obećanog datuma", napisala je druga.

No, za ovo unikatno, ručno izrađeno stablo treba izdvojiti veći novčani iznos, a cijene se kreću od 198 dolara na više ovisno o veličini, količini (setovima) i odabiru ukrasa ili ne. Ali ako želite jedinstveni i upečatljiv dekor za svoj dom u ovo blagdansko vrijeme (i u godinama koje dolaze), na ova blistava drvca vrijedi potrošiti.

Mislite da je prerano za planiranje Božića? Izrada i obrada morskog stakla može potrajati i do četiri tjedna! A narudžbe poslane nakon 7. studenog ne mogu zajamčeno stići prije Božića, pa ih je najbolje odmah ugrabiti.

Slobodno pogledajte Kristinin Instagram profil @kpseashelldesigns radi sjajne stvari od školjkica i zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:38