Spektakularni izgled

Božićno drvce s prekrasnim ekstra svijetlim granama koje svi priželjkuju, ali ne znaju kako

 iStock
Kelly na svoje grane stavlja lampice na specifičan način kako bi njezino božićno drvce zablistalo

Irska influencerica, Kelly Fitzsimons, dijeli životne trikove na društvenim mrežama. Ovog puta obožavatelje je oduševila svojim nevjerojatno svijetlim božićnim drvcem, a objasnila je i kako to radi. Kelly koristi 6000 svjetala na svom stablu, pazeći da ih gurne u grane.

Podijelila je trik za ukrašavanje božićnog drvca na svom TikTok računu @kellyfitzsimons__ gdje ima 22 tisuće pratitelja i prikupila je 786,3 tisuće "lajkova".

@kellyfitzsimons__ Hit the save button ? ✨? Most important part is the set of lights up the trunk to get it super bright ✨ I use 3 sets of 2000 warm white cluster lights I work from side to side meeting at the back to avoid wrapping Zig zag on each branch #christmas #christmasdecor #christmastree #christmastreedecorating #christmasdecorations #christmaslights #christmastreelighting ♬ Rockin‘ Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Kelly je podijelila neke važne napomene kada je u pitanju njezina metoda. Rekla je: "Kao što vidite, ne hodam oko stabla, idem slijeva na desno i zdesna nalijevo."

Nakon što su svjetla gurnuta u deblo, vrijeme je da se pozabavimo granama. Kelly je nastavila: "Kad ih završite, prijeći ćete na svaku pojedinačnu granu svog stabla u cik-cak obliku i postavite ih u svaki kut bora."

Kellyni pratitelji pohvalili su prekrasno, svijetlo drvce. Jedan je rekao: "Ovo je prekrasno", dok je drugi dodao: "Ta svjetla su tako lijepa!"

Drugi su komentirali koliko dugo traje zapanjujući prikaz, a jedan je napisao: "To izgleda tako lijepo, ali ne bih imao strpljenja za ovo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:19