„Posebno priznanje“

Brand Milla&Milli dobitnik je prestižne nagrade German Design Award 2021. za Waves kabinet

Waves kabinet za pića
 Milla&Milli
Milla&Milli Waves kabinet za pića dobitnik je nagrade u kategoriji „Posebno priznanje“ za dizajn

Milla&Milli, hrvatski dizajnerski brend vrhunskog namještaja tvrtke Mundus Viridis, koji čvrsto vjeruje da je upravo ekologija novi luksuz i koji se svojom održivom filozofijom ističe na svjetskom tržištu osvajajući prestižne nagrade, dobitnik je prestižne nagrade German Design Award 2021., Njemačkog vijeća za dizajn za svoj mnogostruko priznat Waves Liquor Cabinet.

image
Waves kabinet za pića
Milla&Milli
image
Waves kabinet za pića
Milla&Milli

S više od 340 tvrtki članova zaklade, Vijeće djeluje od 1953. godine kao jedno od vodećih svjetskih središta komunikacijske struke u prijenosu znanja u dizajnu, brendiranju i inovacijama. Dio je svjetske dizajnerske zajednice te povezuje svoje članove i brojne druge međunarodne stručnjake za dizajn i brendiranje, potiče diskurs i pruža važan poticaj globalnoj ekonomiji.

image
Waves kabinet za pića
Milla&Milli

Milla&Milli Waves kabinet za pića dobitnik je nagrade u kategoriji „Posebno priznanje“ za dizajn koji odaje počast dosljednoj koncepciji i sprovedbi. U svakoj kategoriji žiri nagrađuje odgovarajući broj radova s ovom oznakom izvrsnosti za inovativan dizajn na temelju njihove kvalitete. Odabire ih zasebni stručni žiri za svaku kategoriju njemačkih nagrada za dizajn.

Osim ove nagrade, brend Milla&Milli osvojio je nekoliko svjetskih top nagrada za dizajn, poput Red Dot i Big See Award.

Više na: Milla&Milli

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 15:17