PREDMET ŽUDNJE

Brend Pela predstavlja Lomi: Mali, prijenosni i genijalni uređaj za kompostiranje

 PELA
Lomi je kuhinjski uređaj koji će ostatke hrane, bioplastiku, kutije i više kućnog otpada u roku od 24 sata pretvoriti u kompost

Vjerojatno ste već upoznati s brendom Pela, a ako niste, sada je krajnje vrijeme da saznate tko su oni. Naime, Pela je tvrtka koja stoji iza prvih kompostibilnih futrola za mobitele koje plijene pozornost svojim trendovskim izgledom, bojama i teksturom, a osim njih u ponudi su i drugi ekološki tehnološki dodatci. Lijepa je vijest da je Pela sada ušla i u kućne prostore te lansirala Lomi, kuhinjski uređaj koji će ostatke hrane, bioplastiku, kutije i više kućnog otpada u roku od 24 sata pretvoriti u kompost - a sve jednim pritiskom na gumb. Novi proizvod dio je trajne obveze ove tvrtke da razvije rješenja za gospodarenje otpadom za potrošače kako bi se smanjio ugljični otisak.

image
PELA
image
PELA
image
PELA
image
PELA

"Smeće može postati stvar prošlosti” slogan je koji se koristi u promotivnom videu. U nastavku vam donosimo kako funkcionira ovaj zanimljivi proizvod. Lomi pretvara otpad u kompost bogat hranjivim tvarima i bez mirisa ubrzavajući raspadanje ostataka hrane u fragmentiranu biomasu. Fragmentirana biomasa tada pruža veću površinu za rast mikroba, ubrzavajući postupak kompostiranja. Rezultat je prirodna dodatak tlu s makronutrijentima i mikroelementima kojima se mogu hraniti sobne biljke, baciti u vrt ili jednostavno odbaciti u smeće, objašnjavaju iz Pele.

image
PELA

Lomi se može unaprijed naručiti na indiegogo, Kickstarter platformi za financiranje koja pomaže u stvaranju i proizvodnji novih proizvoda. Početna cijena je 299$ što predstavlja popust od 40% od maloprodajne cijene. Potrošači mogu očekivati ​​da će komposter dobiti do studenog 2021. godine.

image
PELA

"Dolazak Lomi kompostera početak je nove ere za Pelu i daljnje pozicioniranje marke kao lidera u prostoru za gospodarenje otpadom", rekao je Matt Bertulli, izvršni direktor i suosnivač Pele. „Slično kao i perilici posuđa, naš je cilj da svako kućanstvo ima Lomi. Njegov suvremeni dizajn i besprijekorna funkcija olakšat će potrošačima prijelaz u načinu na koji pristupaju kućnom otpadu i kompostiranju. "

Prema tvrtki, kupci Pela proizvoda eliminirali su više od 41,8 milijuna plastičnih vrećica smeća u posljednjih pet godina. Za više informacija o pametnom kuhinjskom komposteru posjetite Lomijevu stranicu indiegogo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 13:10