OBJEKT ŽUDNJE

Brend Street of Happiness širi asortiman

Svi žele personalizirane daske za rezanje!

Ne znate što pokloniti prijateljici, sestrični, kćeri, majci ili supruzi? Naš poznati brend Street of Happiness nudi odlične personalizirane poklone za koje je zaslužna cijela obitelj Ivanković. Naime, kći Karla personalizira proizvode, mama Jasna ih dizajnira, a tata Zoran tehnički dotjeruje.


Nakon što su usavršili izradu svojih veselih planera, notesa, dnevnika trudnoće, spomenara i drugih personaliziranih proizvoda uz koje nude i sve više personaliziranih dodataka, kao što su kemijske olovke i unikatne čestitke, proširili su asortiman personaliziranim i vrlo atraktivnim daskama za rezanje, koje mogu biti originalan ukras stola i kuhinje.


- Kako su želje i upiti kupaca bili sve maštovitiji, počeli smo eksperimentirati raznim materijalima te smo personalizirali prijateljima mnogo originalnih poklona. Najviše su se oduševili daskama za serviranje i rezanje, a naročito onima sa šaljivim porukama - pojašnjavaju nam i dodaju da su daske napravljene od bambusa pa su vrlo tvrde i kvalitetne, a dolaze u dvije veličine.

Izrada je zahtjevna, potpuno su personalizirane, a cijene iznose 120 i 150 kuna.

Odlične su i za brendiranje pa su ih izradili i za neke restorane, a moguće ih je naručiti putem FB stranice, mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem web stranice streetofhappiness.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:46