STILSKI I PAMETNO

Briljantan, ali nevjerojatno jednostavan IKEA trik koji zaludio društvene mreže

 IKEA
Ova genijalna upotreba IKEA SMARRA kutije s poklopcem jedna je od zanimljvijih ideja

IKEA trikovi dolaze u svim oblicima, veličinama i okusima. Postoje sveobuhvatni IKEA trikovi, poput kompleta ugradbenih elemenata koji se protežu kroz zid napravljenih od polica za knjige BILLY. Postoje poslijepodnevni projekti, poput preuređenja HEMNES komode ili dotjerivanja običnog IKEA STÄLL stalka za cipele. A tu su i maleni IKEA-ini trikovi koji su toliko jednostavni da se mogu izvesti u pauzi za reklame. Ova genijalna upotreba IKEA SMARRA kutije s poklopcem za skrivanje kabelskih kutija jedna je od takvih.

Trik se pojavljivao po cijelom Instagramu, a vješti hakeri od Australije do Njemačke i dalje koriste SMARRA-u od 80-ak kuna za skrivanje WiFi modema (kao što je prikazano u videu) i kabelskih kutija. Upute su ozbiljno jednostavne. Prvo nabavite SMARRA kutiju s mjerama koje će sadržavati vaš ruter ili kabelsku kutiju. Zatim stavite svoj predmet unutra i olovkom označite gdje izlaze vaše žice. Nakon toga odrežite taj dio škarama prije nego što provučete žice i stavite poklopac na vrh. Lagana i labavo tkana košara maskirat će izgled vaše elektronike, a istovremeno će osigurati prolaz signala. I to je to! To je cijeli projekt!

Instagrammeri su ostavili košaru u njenom prirodnom svijetlom drvenom tonu, ali možete je također obojiti ako želite drugačiji izgled u vlastitom domu. Čak i uz neke dodane korake, ovaj se trik još uvijek može započeti i završiti u jedno poslijepodne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:59