BREND KOJI VOLIMO

Broste Copenhagen, skandinavski šik vrijedan pažnje

 

Postoji nepisano pravilo: ako se želite upoznati s najnovijim trendovima u dizajnu interijera, pogledajte nove kataloge istaknutih skandinavskih brendova namještaja. Obično te tvrtke ulažu puno truda i novaca u prezentaciju svojih proizvoda pri čemu često angažiraju najbolje fotografe, dekoratere i stiliste kako bi fotografije bile besprijekorne. Danski brend Broste Copenhagen također ulazi u tu skupinu.

S više od 200 proizvoda u svom portfelju od keramičkih do tekstilnih predmeta, ovaj nordijski brend pravi je dragulj za sve ljubitelje neodoljivog posuđa i ukrasa za dom. Njihova kolekcije istražuju nove trendi boje, prirodne materijale i zanimljive teksture. U njima se prirodne boje međusobno isprepliću i reflektiraju finu mekoću pastela, rustikalnih i sirovih nijansi.

Brend već više od 60 godina stvora proizvode koji su definirani prepoznatljivim dizajnom, bojama i sofisticiranim materijalima, a njihove zbirke odražavaju lakoću nordijskog načina života, koji je usredotočen na jednostavne stvari u životu i važnost življenja u ovom trenutku.

Već više od pola stoljeća zadivljuju kupce diljem svijeta, a njihove kolekcije krase police mnogih domova. Do sada su lansirali različite serije proizvoda i to po vrlo prihvatljivim cijenama od kojih svaka ima jedinstveni izgled, poput najpopularnije - Nordic Sea u prekrasnoj plavoj boji, tu je i Nordic Sand svjetlija i neutralnija u svojim bojama. Uživajte u razgledavanju!

Više na: www.brostecopenhagen.com

Foto: Broste Copenhagen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:29