BREND KOJI VOLIMO

Broste Copenhagen, skandinavski šik vrijedan pažnje

Nova neodoljiva kolekcija proljeće / ljeto 2018 danskog brenda Broste Copenhagen

Broste Copenhagen je moderna danska tvrtka za dizajn interijera s međunarodnim dosegom. Tijekom proteklih 60 godina stvorili su proizvode koji su definirani i prošireni izvan trenutnih trendova. S naglaskom na jednostavnom dizajnu, kombinacijama boja i sofisticiranim materijalima, njihova zbirka odražava lakoću nordijskog načina života. Životni stil koji se usredotočuje na jednostavne stvari u životu i važnost življenja u ovom trenutku.

Osvojili su srca mnogih kupaca, a njihove kolekcije krase police domova diljem svijeta. Do sada lansirali različite serije proizvoda i to po vrlo prihvatljivim cijenama od kojih svaka ima svoj vlastiti jedinstveni izgled, poput najpopularnije - Nordic Sea u prekrasnoj plavoj boji, tu je i Nordic Sand svjetlija i neutralnija u svojim bojama.

S više od 200 proizvoda u svom portfelju od keramičkih do tekstila, ovaj nordijski brend pravi je dragulj za sve ljubitelje neodoljivog posuđa i ukrasa za dom. Njihova kolekcija proljeće / ljeto 2018 istražuje nove trendove boja, prirodne materijale i nejasne teksture. U noj se prirodne boje međusobno isprepliću i reflektiraju finu mekoću pastela i rustikalnih i sirovih nijansi.

Novu kolekciju čine proizvodi za eksterijer, kolekcija namještaja, vaze, posuđe i rasvjeta.

Nova kolekcije je homage nordijskom dizajnu, koji inosi identitet Broste Copenhagen.

Foto: Broste Copenhagen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:37