Ne propustite!

Čak dva D&D izdanja za dugo, toplo ljeto: Luksuzni časopis D&D Gold i novi broj magazina D&D Vrt

 D&D Gold & Vrt
D&D Vrt aktualno je štivo za sve vrtlare profesionalce, amatere i one koji se tek žele okušati u svijetu urbanog vrtlarenja

Luksuzni časopis D&D Gold na čak 212 stranica donosi zanimljive arhitektonske i dizajnerske teme

NE PROPUSTITE!

Bilo da se izležavate na plaži, pijete omiljeno piće u hladovini ili se jednostavno odmarate na zasluženom godišnjem odmoru, ljeto ne može proći bez listanja i čitanja omiljenog štiva, a naša se redakcija pobrinula da kvalitetnih izdanja ne nedostaje. Tako na kioscima možete pronaći naša dva časopisa: luksuzno godišnje izdanje na čak 212 stranica D&D Gold i novi broj magazina D&D Vrt.

image
D&D Gold

U D&D Goldu donosimo zanimljive arhitektonske i dizajnerske teme, od predivnih kuća na jadranskim otocima bez prometa, preko životopisnih kratkih retropriča poznatih hrvatskih arhitekata, povjesničara umjetnosti i dizajnera, koji su izdvojili neke stare fotografije i ispričali nam koje su lokacije, osobe i događaji obilježili njihovu mladost, do inspirativnih fotoeditorijala. Tako smo kultne stolce, koje možete kupiti u domaćim trgovinama, snimali u željezari, a dozu utjehe od nedostatka putovanja pronašli smo u fotogeničnom hangaru nedaleko od Zagreba, gdje nam se na snimanju pridružila i manekenka. A budući da smo jedva dočekali lijepo vrijeme i djelomično popuštanje epidemioloških mjera, doznali smo kako osmisliti stilizirani party na otvorenom.

image
D&D Vrt

Za sve vrtlare profesionalce, amatere i one koji se tek žele okušati u vrtlarenju, tu je D&D Vrt koji obiluje aktualnim temama. Jedna od glavnih tema ljetni je povrtnjak i izazovna, netipična vegetacijska sezona koja je vrtlarima zadala mnogo brige. Donosimo što smo naučili iz svega toga te kako se pripremiti ako i sljedeća godina klimatski bude jednaka ili slična ovoj.

Govorimo i o penjačicama te biljkama otrovnicama u vrtu zbog kojih morate biti na oprezu. Naši suradnici vrtlari otkrivaju i kako napraviti korisne ljekovite pripravke iz prirode, ali i kako korak po korak, brzo i jednostavno, pripremiti savršeno, mirisno ulje za tijelo. Doznali smo i što je katastar okusa, odnosno popis namirnica s gastronomskim identitetom. Naslovnicu, pak, krasi romantično privatno imanje s engleskim šarmom u Sisku.

D&D Gold dostupan je na kioscima do kraja ljeta, a D&D Vrt do listopada, kad vas očekuje novi broj s aktualnim, jesenskim temama. Dotad, uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:36