Savršen za dvoje

Čak i najmanji prostor na otvorenom može izgledati fantastično poput ovog uređenog s puno stila

 TBD Studio
Ovaj šarmantni mali bijeli prostor uređen je udobno i elegantno, i s puno stila

Čak i najmanji prostor na otvorenom može izgledati fantastično i biti lijepo uređen, udoban i elegantan. Savršeni primjer nalazi se na fotografijama u nastavku! Sićušan, ali dovoljan za dvoje ili troje ljudi, ovaj bijeli balkončić pravo je oličenje stila. S obzirom na malo prostora bilo je potrebno pametno odabrati namještaj, pazeći pritom da se dobije usklađeni izgled balkona.

image
TBD Studio
image
TBD Studio
image
TBD Studio

Ovdje je to postignuto s drvom tople smeđe boje koje je iskorišteno za prekrivanje poda, ali i za namještaj. Na balkon su postavljeni drvena stolica, drvena škrinja u koju se mogu pospremati stvari i praktični polukružni stolić za odlaganje pića, hrane i ukrasa. Sa svojih 80 cm dužine, drvena škrinja savršeno je stala u kut balkona, a stolić se može i sklopiti ako za njega nema potrebe, pogotovo jer zid balkona funkcionira kao uska polica na koju se može odložiti piće, knjiga ili nešto treće.

image
TBD Studio
image
TBD Studio
image
TBD Studio

Meki jastučići u kombinaciji sive i ružičaste boje, odlične prugaste jastučnice te zanimljiv uzorak dekica čine prostor udobnim i atraktivnim, a vedrinu unosi raznobojno cvijeće u teglicama. Kako vam se čini ovaj komadić raja?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:55