ručni rad

Calico tapete

Ručno izrađene elegantne tapete za luksuzan izgled doma!

Elegantne tapete koje ručno izrađuju članovi studija Calico Wallpaper iz Brooklyna u New Yorku svojim upečatljivim uzorcima i sjajnim bojama ostavljaju bez daha u svakom interijeru u kojem se nalaze. Utemeljitelji tvrtke Rachel i Nick Cope željeli su ljubiteljima dizajna i umjetnosti ponuditi kreativne kreacije koje izrađuju po narudžbi i u malim serijama te su stoga istinski jedinstvene.



Mramorni uzorci ovih tapeta ručni su rad koji nastaje na zasebnim komadima papira posebnim tehnikama bojanja kako bi se postigao željeni izgled. Obojeni papiri potom se digitaliziraju u velikoj rezoluciji i pretvaraju u tapete čiji vizualno atraktivan dizajn može učiniti zid bilo koje veličine stvarno posebnim.



Zbog specifičnog načina izrade, unikatnosti i izrade po narudžbi Calico Wallpaper tapete višeg su cjenovnog ranga. Ovakav dizajn svoje mjesto može s lakoćom pronaći u svakoj vrsti interijera, od komercijalnih prostora kao što su hoteli, restorani ili barovi pa sve do klasičnih životnih prostora u kojima jedan upečatljiv zid ukrašen ovim tapetama može učiniti da čitavo uređenje izgleda luksuzno i inovativno.



Ako želite saznati više, to možete učiniti na stranici Calico Wallpaper studija!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:43