Da se naježiš

Čarolija postoji! Dirljiva priča o umirovljenom glazbeniku koji se suočava s gubitkom sluha

 Emmezeta
Emmezeta je i ove godine, već tradicionalno, snimila božićnu reklamu koju povezuje s velikom humanitarnom akcijom

Video spotom žele potaknuti asimilaciju gluhih i nagluhih osoba u društvo te prikupiti što veći iznos sredstava za donaciju Savezu gluhih i nagluhih osoba.

Trećim uratkom šalju istu poruku kao i s prethodna dva: Vjeruj u Čaroliju Božića!

Priča se veže uz starijeg gospodina koji se suočava s gubitkom sluha. Kao glazbeniku, sluh mu znači sve, a sad se osim gubitka supruge, bori s još jednim nedostatkom. Izrazito teško mu padaju bilo kakvi zvukovi – drugačiji od dosadašnjih koje je naučen čuti, zato izbjegava nositi slušni aparat.

image
Emmezeta

Radnja spota ga dovodi u Emmezetu, a u božićnom šarenilu, žamoru, gužvi, glavni lik ne čuje jasno – nema slušnog aparata. Sve do ključnog momenta kad nailazi na djevojčicu koja svira na čarobnoj kutijici. Stavljanjem slušnog aparata – protagonistu se otvara cijeli njegov stari svijet – glazbe, uspomena, sviranja.

image
Emmezeta

Djevojčica koja ga je potaknula na prihvaćanje nedostatka sluha, naučila ga je još nešto – bitno je čuti srcem i tako slušati svijet oko sebe!

Dio prihoda od prodaje proizvoda Čarobna kutija, Emmezeta će donirati Savezu za gluhe i nagluhe osobe. Proizvod možete kupiti u svim Emmezeta centrima ili putem webshopa.

image
Emmezeta

Više o kampanji saznajte OVDJE.

Nije ovo jedina čarolija koja nastaje u Emmezeti, tradicionalno predstavljaju i svoju adventsku čaroliju.

Svakog dana za vrijeme adventa, od 1. od 24. prosinca unutar Emmezetinog bogatog asortimana krije se novi popust, a sve to prati i bogata nagradna igra s fondom nagrada od čak 150.000kn.

image
Emmezeta

Saznajte više na www.emmezeta.hr .

Mi smo u čaroliju povjerovali, a vi?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2022 20:40