Objekt žudnje

Čestitke s blagdanskim motivima: Ovog Božića… neka čestitke budu kao zagrljaji!

Instagram @thinkinkcroatia
Uz prigodni znak pažnje domaćeg brenda Think Ink, iznenadite najmilije i uljepšajte ove blagdanske dane dragim osobama

Da nam je prošlog Božića netko rekao kako ga možda nećemo moći provesti u krugu dragih ljudi, ne bismo mu vjerovali. Ispalo je upravo tako, ali ove godine - #cestitkesukaozagrljaji. Jasnije, ispišite i pošaljite nekoj dragoj osobi čestitku i pokažite joj da mislite na nju.

image
Instagram @thinkinkcroatia

Božićna linija uključuje čestitke s osam blagdanskih motiva, a možete ih kupiti u trgovinama BIPA, Emmezeta i TISAKmedia diljem Hrvatske

image
Think Ink

Kako bi vam olakšala u tome, ekipa domaćeg brenda Think Ink pripremila je nove predivne božićne čestitke i pomoći će vam da razdvojenost bude mrvicu lakša, a osmijeh na licima vaših najdražih zajamčen.

image
Think Ink
image
Instagram @thinkinkcroatia

Napišite im nekoliko riječi od srca, zašto vam nedostaju i čemu se najviše veselite u novoj godini. Uključite i najmlađe, razveselite bake i djedove, kolege koje niste vidjeli tjednima ili prijatelje u inozemstvu. Male stvari ovih dana imaju posebno značenje. I tako male, čine veliku razliku.

image
Think Ink
image
Instagram @thinkinkcroatia

Božična linija Think Ink čestitki uključuje osam blagdanskih motiva, među kojima su i dva nova, koja će vas sigurno razveseliti. Možete ih pronaći u trgovinama BIPA, Emmezeta i TISAKmedia diljem Hrvatske, a svoje favorite izaberite na @thinkinkcroatia Instagram i Facebook stranicama @thinkinkcroatia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 02:07