POGLEDAJTE VIDEO

Channing Tatum pokazao talent za organiziranje privatnih zabava. Njegovo je dvorište savršeno za obiteljska okupljanja

Channing Tatum

 /MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Poznati glumac Channing Tatum nedavno je na svojem TikTok profilu objavio video u kojem pokazuje kako je u dvorištu napravio preslatku utvrdu za svoju mlađu kćer Everly. No, osim što je pokazao svoj talent za organiziranje privatnih zabava, mnogi nisu prestali pričati o uređenju njegove kućnice.

@channingtatum A #Sparkella-inspired fort I cooked up to surprise my little one last year. Can’t believe we’re already a month out from the release of the next book in the series! And surprise, if you preorder a copy of THE ONE AND ONLY SPARKELLA AND THE BIG LIE and upload your receipt at the link on Sparkella.com, you could receive a bookplate signed by me and a fun friendship bracelet-making kit from the dad-daughter duo @gunnerandlux ♬ Count on Me - Bruno Mars

Ideja o "dnevnom boravku na otvorenom" posljednih je godina top-tema, pri čemu je najvažnije da vanjski prostori u potpunosti odgovaraju potrebama vlasnika. A posve je jasno da je savršeno dvorište savršeno za obiteljska okupljanja. Channing je u tome, kažu stručnjaci, uspio. Kako?

Prvo, dvorišta općenito trebaju imati opuštajuću atmosferu, a ovdje je zelenilo s bijelim stablama breza odlična kombinacija. Vrtlarski stručnjaci kažu da Channingova okućnica ima pravi mediteranski ugođaj, s materijalima poput cigle i kamena te velikim brojem stabala koji čine prijekopotrebnu hladovinu.

"Mediteranski vrt je onaj koji oponaša vrtove u mediteranskoj regiji, ali ne ono nužno po pitanju uzgoju, već kako funkcioniraju i kako su dizajnirani. Oni se trebaju prilagoditi izvornoj klimi, što podrazumijeva uzgoj biljaka autohtonih za to područje i sezonu. Riječ je o održivom vrtlarenju koje je obično otpornije na sušu", opisuje Jeremy Yamaguchi, stručnjak za vrtlarstvo, za H&G.

Ciglena terasa u Channingovom dvorištu, kažu stručnjaci, ima rustikalni, topao osjećaj i prikladna je za obiteljska okupljanja ili zabavu u "vrtnoj tvrđavi", dok uzdignuta sadnja pomaže pri stvaranju privatosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:14