Domišljata rješenja

Cijena, funkcionalnost i ljepota: proizvodi za skladištenje stvari koje morate vidjeti

 Sweet Magnolia 
Donosimo proizvode za pohranu, koji su zahvaljujući domišljatim pojedincima zasjali u novom ruhu

Većina ljudi smatra ormare i komode za pohranu nužnim zlom. Rijetki su pojedinci kojima će nova komoda uljepšati dan. Osim ako nije riječ o domišljato hakiranom Ikea namještaju. Nas baš jako razveseli kada neophodan i funkcionalan komad namještaj dobije dodatnu estetsku vrijednost i stil. Rezultat tih projekata je kompilacija najboljih karakteristika koje neki proizvod može imati, a to su prihvatljiva cijena, funkcionalnost i ljepota. Danas vam donosimo sedam Ikeinih proizvoda za pohranu, koji su zahvaljujući domišljatim pojedincima zasjali u novom ruhu.

image
Preciously Me

Prvi nevjerojatno jednostavan i lijep primjer je ova Ikeina MALM komoda. Sve što vam je potrebno za hakiranje je nož i samoljepljivi zlatni papir. Više o postupku saznajte na blogu Preciously Me.

image
Style at Home

Ne odgovara vam visina Ikeina ALEX stola? Nema problema! Iskoristite radnu ploču i noge LINNMON stola i dobit ćete totalno trendi stol. Kompletne instrukcije potražite na Style at Home.

image
Good Housekeeping.

Kako od skromne, ali funkcionalne Ikeine RAST komode do elegantnog ormarića uz pomoć tapeta, malo boje i bakrenih ručkica saznajte od Good Housekeeping.

image
Sweet Magnolia

Catarina je na svojem blogu Sweet Magnolia pokazala kako transformirati IVAR ormarić uz pomoć nekoliko novih nogu i par slojeva boje.

image
Paul Svera

Evo još jedna IVAR komoda hakirana uz pomoć metalik trake koja je ovom skromnom ormariću dala moderan i luksuzni izgled (jednostavnije je od bojenja). Više o projektu saznajte na Paul Svera.

image
Your DIY Family

Ikeina ručka za ručnike HJÄLMAREN izgleda puno luksuznije obojena u zlatnu boju, zar ne? Instrukcije potražite na Your DIY Family.

image
IKEA

Ponekad su nove noge u stilu iz sredine prošlog stoljeća sve što je potrebno kako bi vaš ALEX ormar izgledao kao komad vrijedan milijun dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:07