Ideje za makeover

Čini vam se da tapeta ne bi puno promijenila izgled vašeg prostora? Pogledajte naše primjere!

 MONDADORI PORTFOLIO/LIVING4MEDIA
Pogledajte interijere prije i poslije postavljanja tapeta i dojmljive promjene u dom

Iako snježnobijeli zidovi imaju svojih čari, ponekad prostorijama treba dodati malo osobnosti, boje i uzorka kako bi zaista zasjale, a ništa ih ne može osvježiti i promijeniti kao nove i upečatljive tapete. Najjednostavniji način kako u samo dva-tri sata transformirati prostor i stvoriti sasvim suprotan dojam od dotadašnjeg postavljanje je tapeta s uzorkom koje će vaše zidove pretvoriti u novu točku interesa u interijeru.

Od suptilnih grafičkih uzoraka pastelnih boja pa sve do zaista dramatičnih prikaza krajolika, imitacije mramora i opeke, raskošnih cvjetnih uzoraka ili sanjivih dječjih prikaza, izbor kvalitetnih i lijepih tapeta zaista je golem.

Budući da ih više ne moramo kupovati isključivo u dućanima za opremanje doma - internetske stranice omogućile su dostupnost uz samo nekoliko klikova mišem - za svoj prostor možemo odabrati kreativne primjerke materijala koji se može s lakoćom kombinirati i uz njegovu pomoć stvoriti izvrstan kontrast i efekt iznenađenja. Čini vam se da tapeta ne bi puno promijenila izgled vašeg prostora?

Prikazi koji slijede konkretni su primjeri kolika je moć tog ukrasnog materijala i koliko se doista razlikuje prizor koji gledamo kad se doda izražajna ukrasna tapeta. Na vama je da iskoristite tu moć kako biste sebi i obitelji stvorili dojmljiv dom u kojem ćete uživati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:48