SVAKA ČAST

Čudesno kreativne stvari koje su ljudi napravili od IKEA podnica za krevet

 I Designer
Pogledajte što su se sve kreativci dosjetili i kako su ove letvice dobile potpuno drugu namjenu

Iznova i iznova vam donosimo kreativne predmete koji su nastali od IKEA proizvoda. Toliko ih je da postoji cijela zajednica takozvanih IKEA Hackersi. Zašto je to tako? Odgovor je vrlo jednostavan, pristupačne cijene i relativno dobra kvaliteta te zanimljiv i trendovski dizajn. Ako vam se ne sviđa boja lako ju promijenite na svom IKEA komadu, ako vam se na sviđa izgled dodate nekoliko detalja i imate novi proizvod. Osim ovih brzih izmjena postoje i oni hackeri koji idu korak dalje te od dijelova pojedinog namještaja kreiraju nešto potpuno novo. Danas se bavimo baš tima jer su nas oduševili. Naime, radi se o podnicama za krevet SULTAN LADE koje otprilike koštaju oko 150 kuna, ali su također jednostavno samo hrpa sirovih komada drvene građe spojene zajedno na poliestersku užad.

Pogledajte što se sve sve kreativci dosjetili i kako su ove letvice dobile potpuno drugu namjenu

Zidni organizatori za svaku sobu

Podnice za krevet su jednostavno montirane na zid, a zatim opremljene kukama i visećim košarama za organiziranje vašeg života u uredu, sobi, predsoblju, kupaonici ili kuhinji.

image
Instuctables

Stol za piknik za djecu

Odvojite spajalice sa svakog dijela i upotrijebite malene komade drva kako biste od nule napravili stol za piknik minijaturne veličine, koristeći ovaj vodič iz Instructables.

image
The Artful Thrifter

Kutija za sadnju na otvorenom

Vješti štedljivac uzeo je drvo s podnica za krevet i napravio odličnu žardinjeru za terasu.

image
IKEA Hackers

Stolić za kavu

IKEA podnice za krevet su obojane osnovnim premazom i ugrađene u stolić za kavu koji služi i kao mala ostava.

image
IKEA Family

Uzglavlje za krevet

Ova ideja dolazi izravno iz same IKEA-e: montirajte letvice kreveta okomito na druge duge komade drva i obojite cijelu stvar kako biste stvorili šareno i ludo pristupačno uzglavlje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:48