Iz Tefala

Čuvajte svježinu svoje hrane uz Vacupack Plus

Funkcija “Moist ili Dry” Vacupack Plus uređaja iz Tefala automatski prilagođava brzinu usisa odabranoj vrsti hrane, a funkcije “Seal” i “Vacuum Pulse” omogućavaju potpunu kontrolu za ručnu prilagodbu vakuuma i zatvaranja

Uz Vacupack Plus uređaj, uživajte u svježoj hrani duže u odgovarajućim vrećicamai vakuumskom pakiranju. Potrebno je samo četiri jednostavna koraka: odvrnuti valjak za pohranu na željenu veličinu, izrezati s ugrađenim nožem, a potom zatvoriti jednu stranu folije pomoću Vacupack Plus-a; tako dobivenu vrećicu napuniti i staviti otvoreni kraj vrećice u uređaj za vakuumiranje; zatvorite poklopac i pritisnite tipku "Vacuum & Seal"; otvorite poklopac i uklonite hranu pakiranu u paketiće!

S dve role folija za pohranu koje su uključene u dvije različite veličine, odmah možete započeti s radom.

Funkcija "Moist ili Dry" automatski prilagođava brzinu usisa odabranoj vrsti hrane, dok funkcije "Seal" i "Vacuum pulse" omogućuju potpunu kontrolu za ručno prilagodbu vakuuma i zatvaranja.

Sve to zaokružuju završna obrada od inoxa savršena za modernu kuhinju i uštedu prostora obzirom da je uređaj opremljen i spremnikom priključnog voda.

Cijena uređaja je 959 kuna.

Više na: Tefal

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:54